23-10-2023 13:53:35 Son Güncelleme: 23-10-2023 15:58:35

PTT nin 183.Yıl Dönümü İstanbulda Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 183. kuruluş yıl dönümü İstanbulda çeşitli etkinliklerle kutlanıyor
PTT nin 183.Yıl Dönümü İstanbulda Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 183. kuruluş yıl dönümü İstanbulda çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Vergi ücretini yatırmak için Sirkeci PTT merkezine gelerek Ptt’nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 183 gişe numarasını alan Mehmet Esmer e İstanbul PTT Bölge Başmüdürü Selahattin Ekinci tarafından TBMM’NİN Kuruluş Yıldönümü anısına basılan anma pulu serisi olan bir albüm hediye edildi.

PTT’nin 183. yıl dönümü İstanbul da  çeşitli etkinliklerle kutlanırken. İstanbul  PTT Bölge Başmüdürü Selahattin Ekinci Türk posta tarihine değindiği açıklamasında, “23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti olarak Osmanlı Devleti içerisinde iletişim ve haberleşmeyi sağlamak üzere kurulan PTT AŞ, günümüzde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak ülkemizin dört bir yanında, geniş hizmet ağı ile posta, kargo, lojistik,Banka filateli ve e-ticaret gibi birçok sektörde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerini sunmayı sürdürüyor.

Şirket hizmetlerine ek olarak; sportif faaliyetlere destek veriyor, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine de katkı sağlıyor. PTT olarak İstanbul İlimiz genelinde en gelişmiş mahallerle, en ücra köşelerde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.

Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın refahını esas alan bir anlayışla hizmet kalitemizi geliştirmek için çalışıyor, yaygın hizmet ağımızla faaliyetlerimizi sürdürüyor ve aynı zamanda global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir yaklaşımı benimsiyoruz.

İl genelinde hizmetlerimizi yürüten ve Şirketimizin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. PTT’nin 183. kuruluş yıldönümüne gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Vergi  ücretini yatırmak için Sirkeci PTT Merkezine gelerek PTT’nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 183 numaralı gişe numarasını alan Mehmet Esmer e  İstanbul PTT Bölge Başmüdürü Selahattin Ekinci tarafından TBMM’NİN Kuruluş Yıldönümü anısına basılan anma pulu serisi olan bir albüm hediye edildi.

Müşteri Mehmet Esmer yaptığı açıklama da bu benim için hayatımın sürprizlerin den bir oldu bu olayı hiçbir zaman unutmayacağım PTT nin yıldönümünü kutluyor siz ve nezdinizde değerli PTT çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi

Başmüdür Selahattin Ekinci daha sonra toplantıya katılan Başmüdür Yardımcıları Merkez ve Kısım Müdürleri ve diğer tüm personlle  birlikte günün anısına fotoğraf çektirdiler.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI