11-10-2021 10:03:55

Profesyonel Kickboks Champions Fight Night galası yapıldı Sami Atıcı Büyük Ödülü Aldı

TV 8’de yayımlanan Profesyonel Kickboks "Champions Fight Night" galasında Sporu ve Sporcuyu Destekleme Ödülü tanınmış Sosyolog ve üst düzey yönetici Sami Atıcı’ya verildi
Profesyonel Kickboks Champions Fight Night galası yapıldı Sami Atıcı Büyük Ödülü Aldı

Eskişehir Teknik Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Profesyonel Kickboks "Champions Fight Night" galasına yurt dışından da davetli birçok sporcu katıldı. Kickboks şampiyonalarının katıldığı gecede nefesler tutuldu. İlgiyle takip edilen gala, TV8,5 ekranlarından da yayımlandı. Gecede Sami Atıcı, başarılı olan sporculara ödüllerini takdim etti.

BÜYÜK ÖDÜL SAMİ ATICI’NIN

Gecenin büyük ödülü olan Sporu ve Sporcuyu Destekleme Ödülü organizatör aynı zamanda Kickboks Dünya Birincisi  Vedat Akbulut tarafından Sami Atıcı’ya verildi. Gecede aynı zamanda Aras Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ardahanlı iş insanı Ayhan Aras da ödüle layık bulundu.

SAMİ ATICI KİMDİR?

1979 yılında Ardahan’da doğdu. Ardahan Lisesi mezunu olan Atıcı, Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümlerinden mezun oldu. Atıcı eğitimine, İstanbul Rumeli Üniversitesi’nde İşletme Alanında yüksek lisans yaparak devam etti. 2009-2010 yıları arasında Profesyonel Hizmetler Emlak Temizlik Gıda Danışmanlık Turizm Limited Şirketinde Genel Müdür olarak çalıştı, Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Uluslararası Akreditasyon Merkezi’nde Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Sami Atıcı, 2020 Şubat ayında İSTGÜVEN A.Ş Genel Müdürüne bağlı Denetim Müdürlüğü görevine atandı. Atıcı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI