06-01-2024 15:14:05

Prof. Dr. Şirin, Ardahan'dan New York'a uzanan büyüleyici başarı hikayesini anlattı

New York Üniversitesi öğretim üyelerinden Ardahanlı Prof. Dr. Selçuk Şirin, Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi’nin davetine icabet ederek bugün öğrencilerle bir araya geldi
Prof. Dr. Şirin, Ardahan'dan New York'a uzanan büyüleyici başarı hikayesini anlattı

Gençleri gelecekleri hakkında motive etmek amacıyla gerçekleştirdiği söyleşide Prof. Dr. Şirin, Ardahan'dan New York'a uzanan büyüleyici başarı hikayesini anlatarak başladı.

Öğrencilerin yanı sıra Ardahanlı vatandaşların da katılımıyla gerçekleşen özel etkinlik, bölgenin yetiştirdiği değerlerin gençlerle buluşmasına vesile oldu. Prof. Dr. Selçuk Şirin'in başarı dolu kariyer yolculuğunu anlatarak, öğrencilere ilham verdiği söyleşide, gelecekleri için cesaretlendirici mesajlar da verdi.

Söyleşi, Okul Müdürü Faruk Kral ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Atanur Sarıçam'ın Selçuk Şirin'e takdim ettiği plaketle son buldu. Okul müdürü Faruk Kral,"Bu anlamlı plaket, hemşehrilerin bir araya gelmesi ve başarıya ulaşmış bir isim olarak davetimize icabet ederek bizi onurlandıran sayın Profesörümüzün gençlerle buluşmasının önemine vurgu yapmak adına verildi. Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimizi sunduk." dedi.

Prof. Dr. Selçuk Sirin'in samimi anlatımı ve başarı hikayesi, gençlerin gözlerindeki umudu ve heyecanı daha da artırdı. Ardahanlı gençlerin geleceğe daha motive bir şekilde bakmalarına katkı sağlayan bu etkinlik, bölgede eğitim ve ilham veren buluşmaların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI