13-05-2025 20:22:46

Posof ta 19 Mayıs hazırlıkları sürüyor

Posof Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan Mesire Alanı’nda (Bük Mevkii) hazırlık çalışmalarını tamamladı
Posof ta 19 Mayıs hazırlıkları sürüyor

Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında oturma alanlarının tamiri yapılırken, lavabolar ve mescit bahçesi bakım ve onarımdan geçirildi. Ayrıca alan genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirilerek, kutlamalar için temiz ve düzenli bir ortam oluşturuldu.

Posof Belediye Başkanı Erdem Demirci, “19 Mayıs, milletimizin bağımsızlığa ve gençliğe verdiği önemin simgesidir. Bu anlamlı günü coşkuyla kutlamak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Mesire alanımızı hemşehrilerimizin rahatlıkla vakit geçirebileceği şekilde düzenledik. Bu süreçte özveriyle çalışan belediye personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı bayram sevincini birlikte yaşamaya davet ediyorum.” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI