27-11-2023 08:10:10

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker ise yaralandı.
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 askerin şehit olduğunu ve 2 askerin yaralandığını bildirdi.

2 ASKER ŞEHİT OLDU, 2 ASKER YARALANDI

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu kahraman silah arkadaşlarımız Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış ve Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmişlerdir." bilgisine yer verildi. Bölgede operasyonların devam ettiği belirtilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

ŞEHİT NECDET ÇALIŞ'IN AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış'ın şehadet haberi, Adana'nın Ceyhan ilçesindeki ailesine ulaştırıldı. Ceyhan Kaymakamı Muhammed Gürbüz ve askeri yetkililer, Çalış'ın (29) şehadet haberini, Toktamış Mahallesi'nde yaşayan babası İsa ve annesi Sara Çalış'a verdi. Haberin ardından evin önüne taziye çadırı kuruldu, çevresine Türk bayrakları asıldı. Çadıra gelen aile yakınları ve vatandaşlar, başsağlığı dileklerini iletti. Şehit Çalış'ın 3 ay önce evlendiği

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI