14-04-2022 23:04:27 Son Güncelleme: 15-04-2022 01:21:27

Oda TV İkinci Asparagas Haberle Yakayı Ele Verdi

Ordulu Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in parti kuracağı haberi yalanlandı
Oda TV İkinci Asparagas Haberle Yakayı Ele Verdi

Ordulu Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in parti kuracağı haberi yalanlandı.

ODA TV’nin gündeme getirdiği haberle ilgili İdris Naim Şahin henüz açıklama yapmazken, Ankara’da görüşmenin gerçekleştiği ofisin sahibi Ardahan 20-21-23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya açıklama yaptı.


Haberlerin kesinlikle yalan olduğunu belirten Saffet Kaya, görüşmenin sadece bir ziyaret olduğunu söyledi.


Sosyal Medya hesabında ziyaretin fotoğrafını da paylaşan Saffet Kaya şu açıklamayı yaptı;

Rahatsızlığı sebebiyle yakın zamanda yapmış olduğumuz kızımın düğün törenine katılamadığından ötürü beni ofisimde ziyaret etmek suretiyle tebriklerini iletmeye teşrif eden eski içişleri bakanımız değerli dostum İdris Naim Şahin’in nezaket ziyaretini bu şekilde kurgu bir haber yapmak suretiyle amacından farklı bir şekilde kamuoyuna takdim eden Oda TV Haberinin kesinlikle büyük bir yalandan ibaret olduğu nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleşen bu ziyaretin bu şekilde anlamlandırılmış olmasının hiçbir gerçekliği yoktur tamamen asılsızdır yalan haberdir ve bir itibar suikastidir Bu maksatlı ve yalan haberi yayınlayanlar ve yazanlar hakkında gerekli hukuki süreç tarafımdan ivedilikle başlatılacaktır. 

Daha öncede bu ve buna benzer yalan haberleri yapmak suretiyle kamuoyunu yanlış bilgilendiren başta Oda TV ve diğer yayın organları hakkında yeni bir dava sürecini başlatıyorum. 


Kamuoyuna saygıyla bildiririm

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI