04-07-2022 19:39:49

Murat Gökdemir, Serhat Ardahan Spor Başkanlığına 1 milyon TL Destekle Aday Olduğunu Açıkladı

THM Sanatçısı ve İşadamı Murat Gökdemir, Kongre yapılması kararı alınan Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanlığına aday olduğunu açıkladı
Murat Gökdemir, Serhat Ardahan Spor Başkanlığına 1 milyon TL Destekle Aday Olduğunu Açıkladı

THM Sanatçısı ve İşadamı Murat Gökdemir, Kongre yapılması kararı alınan Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Murat Gökdemir Ardahan sorunlarına duyarlı olması ile biliniyor. Murat Gökdemir, Ardahan’da Devlet Hastanesi Acil servisi odalarını yenilemiş, 100 Öğrenciye Tablet hediye etmiş ve çok sayıda ihtiyaç sahibi öğrenciye giyim yardımı yapmıştı. Murat Gökdemir Ardahan sorunlarına duyarlı olması ile biliniyor.

Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Aykut Karagöz geçtiğimiz günlerde Ardahan’da Vali, Belediye Başkanı, STK ve siyasi parti temsilcilerini ziyaret ederek takıma destek talebinde bulunmuştu. Ziyaretler sonunda yeterli desteği bulamadığını ileri süren Başkan Karagöz Genel Kurul çağrısı yaparak Serhat Ardahanspor Başkanlığını bırakacağını açıklamıştı. Önümüzde ki günlerde Genel Kurulunu gerçekleştirecek olan Serhat Ardahanspor’da Ardahanlı işadamı ve THM Sanatçısı Murat Gökdemir Başkan adaylığını açıkladı.

Murat Gökdemir yaptığı açıklamada “Serhat Ardahanspor için yola çıktım. 1 milyon TL ortaya koyarak başlayacağım. Amacım, Serhat Ardahanspor’u 3. Lige çıkarmaktır. Serhat Ardahanspor kulüp başkanlığına aday olduğumu tüm kamuoyuna açıklıyorum. İlimize yakışır, başarılı ve süper bir takım kuracağım. Serhat Ardahanspor sahipsiz değildir. Herkesin desteğini bekliyorum. Adaylığım ilimiz serhat Ardahan’a hayırlı olsun” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI