16-03-2024 00:04:01

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Ardahan Üniversitesin de Düzenlenen İftar Programına Katıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ardahan programı kapsamında Ardahan Üniversitesinde düzenlenen iftar programına katıldı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Ardahan Üniversitesin de Düzenlenen İftar Programına Katıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ardahan programı kapsamında Ardahan Üniversitesinde  düzenlenen iftar programına katıldı.

Ardahanlı vatandaşlarla birlikte iftar açan Bakan Tekin’e; Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, 24., 25., 26., ve 27. Dönem AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve 24., 26., ve 27. Dönem AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, il protokol üyeleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. 

Bakan Yusuf Tekin iftar programında yaptığı konuşmada öğretmenlere seslenerek “Ülkemizin dört bir yanında yarınlarımıza hizmet eden, evlatlarımızı özveriyle yetiştiren öğretmenlerimiz, eğitim ailemizin temeli ve sahadaki en büyük gücümüzdür. 
Hepimizin bu büyüyen güce seferberlik ruhuyla sahip çıkması millî bir ödevdir.” dedi.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI