09-03-2021 13:18:57 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:14:57

Milletvekili Saffet Kaya, çalışma ofisinde Ardahanlıları ağırladı

20-21 ve 23 dönem Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, Ankara’da bulunan çalışma ofisinde her gün hemşehrilerini ağırlayıp sorun ve sıkıntılarını dinleyip çözüm noktasında yardımcı oluyor
Milletvekili Saffet Kaya, çalışma ofisinde Ardahanlıları ağırladı

20-21 ve 23 dönem Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, Ankara’da bulunan çalışma ofisinde her gün hemşehrilerini ağırlayıp sorun ve sıkıntılarını dinleyip çözüm noktasında yardımcı oluyor.

  

Günde ortalama 30-40 kişinin ziyaret ettiği Vekil Kaya’nın son misafirleri Ardahan’dan giden köy muhtarları oldu.

 

Geçtiğimiz günlerde geldiği Ardahan’da birçok köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından kurbanlıklar kesilerek karşılanan Vekil Kaya, bu sefer köylüleri ve muhtarları kendisi misafir etti. Çalışma ofisinde Göle, Hanak ve Çıldır’dan giden köy muhtarıyla istişarede bulunup toplantı gerçekleştiren Vekil Kaya, ilin genel ekonomik ve siyasi durumu hakkında görüş ve düşüncelerini muhtarlarla paylaştı.

VATANDAŞIN TELEFONUNA CEVAP VERİP, DERDİNE ORTAK OLUYOR

 

Üç dönem Ardahan’da vekillik yapan ve halkın gönlünde büyük bir yer edinen, kendisine giden her Ardahanlıya sahip çıkıp elinden geldiğince yardım etmeye çalışan Vekil Kaya, ayrıca kendisini arayıp, sorun sıkıntılarını ileten her vatandaşın telefonuna cevap verip imkanlar dahilinde yardımcı olup vekil olmanın gereklerini de yerini getiriyor.

Halka karşı mütevazi, alçak gönüllüğü nedeniyle Ardahan halkının sempati duyduğu ve kendisini sürekli ziyaret edip fikirlerinden faydalandığı Vekil Kaya, bugünlerde ziyaretler nedeniyle büyük bir yoğunluluk yaşıyor.  

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI