22-02-2024 18:16:42

MHP Ardahan da Gövde Gösterisi Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan İl Teşkilatı ve Ülkü Ocakları İl Teşkilatı, İl Genel Meclis Üyesi adayları Şentürk Kay, Murat Bilgin ve Onur Kömürcü’ye destek amacıyla kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi
MHP Ardahan da  Gövde Gösterisi Yaptı

31 Mart seçimleri için sahaya inen Milliyetçi Hareket Partisi’nin kent merkezinde esnaf ve vatandaşlar ile buluşması adeta gövde gösterisine dönüştü.

Oldukça kalabalık bir partili grubuyla esnaf ziyareti yapan Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçimlere kısa bir süre kala ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi. Yoğun katılımla gerçekleşen ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlar büyük teveccüh gösterdi. Esnafları tek tek gezen MHP heyeti, 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

MHP İl Başkanı Turgay Mert ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak; İl Genel Meclis Üyesi adaylarımız Şentürk Kay, Murat Bilgin ve Onur Kömürcü’ye destek amacıyla kent merkezinde esnaf ziyareti yaparak seçim startımızı verdik. Teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen ziyarette kent esnafı ve vatandaşlarımız bizlere büyük teveccüh gösterdi. 31 Mart 2024’te Ardahan’da İl Genel Meclis Üyeliği seçiminde başarılı olacağımıza şüphe duymadan yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

1’inci sıra İl Genel Meclis Üyesi adayı Şentürk Kay ise, “Bugün İl Teşkilatımız, İlçe Teşkilatlarımız, Ülkü Ocağımız, İl Genel Meclis Üyesi adaylarımız ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile kent merkezinde esnaf ziyareti yaparak seçim startını verdik. Teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen ziyarette kent esnafı ve vatandaşlarımız bizlere büyük teveccüh gösterdi. Esnafımıza çok teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024’te Ardahan’da İl Genel Meclis Üyeliği seçiminde başarılı olacağımıza şüphe duymadan yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI