Manşet HABERLERİ

Ardahan da Baro Kuruldu Seçime Gidiyor
Kars-Ardahan Bölge Barosu Ardahan Temsilcisi Av. Yunus Emre Aras, Ardahan Barosunun kurulması için gerekli çalışmaların tamamlandığını, 15 Eylül 2019 Pazar günü Ardahan Baro Başkanlığının seçiminin yapılacağını söyledi.
Ardahan'da ilk ders zili çaldı
Ardahan’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler çalan ilk okul zili ile ders başı yaptı
Ardahan'da Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında, bağımlılıkla mücadele il koordinasyon toplantısı yapıldı.
Ardahan’da 5 yaşındaki Rüzgar’ın remork uçak hayali
Ardahan merkeze bağlı Bayramoğlu köyünde yaşayan çiftçi bir ailenin 5 çocuğundan en küçüğü olan Rüzgar Şit, akranlarının aksine kendi oyuncaklarını kendisi yapıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sessiz kalmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çekya Başbakanı Andrej Babis ile ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Artık İdlib yavaş yavaş yok oluyor. Halep nasıl yok olduysa, yerle yeksan olduysa aynı şekilde İdlib de böyle bir durumun..
İsrail'e tehdit: Artık kesinlikle kırmızı çizgimiz yok
Lübnan'daki Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah, İsrail'in saldırması durumunda karşılık vereceklerini söyledi.
Ardahan da  Kaz Yetiştiriciliği Eylem Planı Hazırlandı
Vali Mustafa Masatlı başkanlığında Ardahan kazının üretiminin arttırılması, yerli ırkın korunması ve sektörde yer alan firmaların yeni pazarlara inmesinin önünü açmak amacıyla eylem planı yapıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin bu meselelerin hiçbirini tribünden seyretme lüksü yoktur
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye ve Doğu Akdeniz'de yaşanan hadiseler bile ülkemiz için adeta bir beka meselesidir. Türkiye'nin bu meselelerin hiçbirini tribünden seyretme lüksü yoktur." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya'da müjdeleri sıraladı: Yapımına başlıyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, konuşmasında, "Konya metrosunun yapımına başlıyoruz. Bu hattın ilk etabının ihalesini eylül ayında gerçekleştiriyoruz." dedi...
AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın ve Yusuf Yılmaz’ın Ankara Ziyaretinin Perde Arkası
Ardahan AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın, parti toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara´da, Çıldır İlçe Başkanı Yusuf Yılmaz ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´yu da ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan sert konuştu: Gerisini varsın karşımızdakiler düşünsün
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan verdiği net mesajda, "2-3 hafta içinde Fırat'ın doğusunda kendi askerimizle bölgeyi oluşturmaya başlamazsak gerisi..
Ardahan da 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Resepsiyon Verildi
Ardahan Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi
Çıldır da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Çıldır da kutlama programı gerçekleştirildi
Ardahan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı
Ardahan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı, düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı
Ardahan da Protokolden Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi'ne destek
Protokolden 'Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi'ne destekAdalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi çerçevesinde Ardahan'da da yükümlüler temizlik yaptı...
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 97’nci yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz
Belediye Başkanı Faruk Demir den 30 Ağustos Mesajı
Başkan Demir’in mesajı; Geçmişi Zaferlerle Dolu Şanlı Ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı 30 Ağustos Zaferinin bu yıl 97. Yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Kura Nehri Yaşam Projesi Destek Sözleşmesi İmzalandı
Ardahan Belediyesi’nin, Serhat Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle hayata geçireceği “Kura Nehri Yaşam Projesi” için Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir ile Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oktay Güven, destek sözleşmesi imzaladı...
Eşinin İhbarı Çıldır lı O. A yı 40 Binlira Dolandırılmaktan Son anda Kurtardı
Dolandırıcıların oyununa gelen O.A. isimli vatandaşın tüm birikiminin yok olması ramak kala Çıldır İlçe Emniyet Amirliği yetişti.
Çıldır Adliyesinin Tekrar Açılması İçin Çalışma Başlatıldı
21 Haziran 2012 suç oranın düşük olması sebebi ile kapatılan Çıldır Adliyesinin tekrar açılması için Çıldır ilçe Başkanı Yusuf Yılmaz Milletvekili Prof.Dr.Orhan Atalayla birlikte Adalet Bakanı yardımcısı Şaban Yılmazı ziyaret etti...
Dün Şiddetli Yağan Yağmur Hanak ta Bir Aile yi Evsiz Bıraktı
Hanak ilçesine bağlı Sarıçayır köyü halkından Gaffar Okan Gülerin evi dün yağan aşırı yağmurdan dolayı çöktü
Erdoğan ve Putin, İdlib için anlaşma sağladı
Moskova'da Rus mevkidaşıyla baş başa görüşen Türkiye Cumhurbaşkanı, "İdlib için Astana ruhuna uygun çalışmalıyız. Suriye'nin istikrarı için adımlar attık" dedi
Ardahan da Ahırda Vurularak Ölü Bulunan Kadınla İlgili Flaş Gelişme
Ardahan'da, bir kadının ahırda göğsünden vurulmuş halde ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan kocası serbest bırakıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müsaade etmeyeceğiz, yolumuza devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat'ta açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bize kefen biçenlerin heveslerini kursaklarında bırakmaya sürdüreceğiz. Hiç kimsenin bizi bölmesine, 82 milyonun fertleri arasına nifak tohumları ekmesine fırsat vermeyeceğiz. T..
Ardahan Valisi Masatlı Çiftçilerle Patos Dövdü Bol Kazanç Diledi
Vali Mustafa Masatlı, Ardahan Ovasında tahıl hasadı yapan çiftçileri ziyaret ederek, çiftçilerle birlikte hasat yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Emine Bulut cinayetiyle ilgili sert sözler: Bu alçaklıktır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emine Bulut cinayeti yenilir yutulur değil. Bu bir vahşettir, alçaklıktır, adiliktir" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacire Akar ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da belediye binası önünde oturma eylemi yapan Hacire Akar ile telefonda görüştü.
Tatildeki tercihleri okullarını güzelleştirmek oldu
Ardahan'daki 23 Şubat İlkokulu'nun idarecileri ve öğretmenleri, yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala, öğrencilerine güzel bir eğitim ortamı hazırlamak için 18 derslikli okulun boyasını yapıp, kapıları ve dolapları onardı, duvarları..
Çıldır da Aşıklar izleyenleri mest etti
Ardahan'da, Aşıkşenlik Kültür Derneği tarafından Çıldır Kaymakamlığının desteğiyle düzenlenen 1. Aşık Şenlik Aşıklar Bayramı yoğun katılım ile gerçekleşti.
Ardahan da Genç kadın ahırda ölü bulundu  eşi gözaltında
ARDAHAN merkeze bağlı Küçüksütlüce köyünde, 1 çocuk annesi Birgül K. (26), evlerinin yanındaki ahırda başından tabancayla vurularak ölmüş bulundu.
Hentbolcu Kardeşler Çıldır da da Çobanlık Yapıyor
İstanbul'da farklı kulüplerde hentbol oynayan Kübra (17) ve Tamer Sarıkaya (16) kardeşler, ailelerine maddi destek sağlamak için memleketleri Ardahan'da çobanlık yapıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 18. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda konuştu
Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti'nin tüm kademelerinde hizmet etmiş tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 18. yıl dönemi ayrıca önemlidir. Bu yaş bireylerin siyasi ekonomik ve sosyal alanda rüştlerini kazandıkları yaştır.
Kars'ta Mühürlenen akaryakıt istasyonuna akaryakıt kaçakçılığı operasyonu
Kars'ta daha önce mühürlenen bir akaryakıt istasyonuna düzenlenen operasyonda, 31 bin 268 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
Doğalgaz a Kavuşacak Sanayi Sitesi Esnafına Ardahan Valisin den Ziyaret
Vali Mustafa Masatlı, Küçük Sanayi Sitesinde esnaflara ziyarette bulundu
Havası En Temiz İl Ardahan
Türk Hava Hakkı Platformu'nun raporuna göre Türkiye'de uluslararası standartlar açısından en kirli havaya sahip il Iğdır olarak açıklanırken, en temiz ilin ise 1900 metre rakımlı Ardahan olduğu belirtildi.
Tam bir katliam! Dev projeye tepki
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dün Bodrum'daki koylarda incelemelerde bulunduktan sonra, tartışılan The Bo Viera projesinin de aralarında bulunduğu 1611 konut ve 4 otel inşaatının durdurulduğunu açıkladı. İnşaat hafriyatıyla denizde 31 dönümlük d..
Aranan terör ve yaralama şüphelisi HDP binasında yakalandı
Kadıköy'de, Diyarbakır, Mardin ve Van büyükşehir belediyelerine kayyum atanmasını yol kesip çöp konteynerlerini devirerek protesto edenlere tepki gösteren bir vatandaşı bıçakla ağır yaralayan şüpheli HDP Bahçelievler İlçe Başkanlığı binasında yakalandı...
Ardahan Dernekler Federasyonundan Dev Bir Organize Daha
Güçlü Bir Ardahan Lobisi' çalışmalarına ara vermeden devam eden ve Kadın Komisyonu Toplantısı sonrası 24 Ağustos 2019 Cumartesi günü saat 10.00'da Kozyatağı Hilton'da Ardahanlı İş İnsanları ile bir araya gelecek olan Ardahan Dernekler Federasyonu dev bir ..
Atalay Uzunkaya Çıldır Gölü'nde Balıkçılar Sürekli Denetlenmeli
Balık avlanma yasağının sona ermesi ile birlikte balıkçılarda “vira bismillah” deyip ağlarını Çıldır Gölüne saldılar
Ardahan da Ticaret Birliği Kuruldu
Ardahan´da çeşitli sektörlerde iş yapan firma sahipleri bir araya gelerek, Ardahan Ticaret Birliği´ni kurdu.
Damal da Otobüs Terminali Açıldı
Damal Belediye Başkanı Ergin Önal’ın projeleri meyvesini vermeye başladı. Damal Belediyesinde ikinci dönemini yaşayan Başkan Önal’ın planlı ve programlı bir şekilde hazırladığı ve üstüne titiz olarak çalıştığı şehirlerarası otogar projesi hizmete vermeye ..
Başkan Erdoğan'dan Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun için taziye mesajı
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı diledi.
Posof ta Dostluk, Kardeşlik, Kültür ve Sanat Şöleni
Ardahan'ın Posof ilçesinde "Dostluk, Kardeşlik, Kültür ve Sanat Şöleni" düzenlendi.
Posof ta meydana gelen kazada üç kişi hayatını kaybetti.
Ardahan’ın Posof ilçesin de meydana gelen kazada üç kişi hayatını kaybetti.
 ABD'den tarihi adım! Çarşamba günü imzalanacak
ABD yönetimi, yeni düzenlemeyle, göçmenlere devlet desteğini kesecek ve oturum izni vermeyecek.
Çıldır lı Korsan Taksiciyi İstanbul Sarıyer'de Hızlı Gitmedi diye Öldürmüşler
İstanbul, Sarıyer’de korsan taksiyi bıçaklayarak öldüren iki kuzen kanlı kıyafetleriyle Eyüpsultan’da yakalandı. Çıkardıkları mahkemece tutuklanan ikilinin “Hızlı gitmesini isteyince aramızda tartışma çıktı. Biz de öldürdük” dedikleri öğrenildi...
Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya dan Kurban Bayramı Mesajı
Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı
Ardahan Valisş Mustafa Masatlı'nın Kurban Bayramı mesajı
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Ardahan'da bayramlaşma programı düzenlendi
Ardahan'da Kurban Bayramı Dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
Ardahan Valisi Masatlı Makamında Vali Cadde ve Sokak ta Vatandaş
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Kapalı Halk Pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla biraraya geldi
Göle de Yavuz Maden in Ölümüne Neden Olan Sürücü Tutuklandı
Göle ilçe merkezinde Oltu Caddesi üzerinde bulunan Maden Şarküteriye araçla girerek esnaflardan Yavuz Maden'e çarparak ölümüne sebebiyet veren şüpheli Recep Aşçı, Göle Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanarak Ardaha T Tipi K..
Ardahan Belediyesine Borcu Olanlara Başkan dan Çağrı
Belediye Başkanımız Faruk Demir, belediyeye borcu olan vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak, borç ödemesinde taksitle ödeme kolaylığı sunulduğunu bildirdi.
Ardahan Üniversitesi nin Mütevelli Heyeti İlk Toplantısını Yaptı
Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı’nın ilk Mütevelli Heyeti Toplantısı Rektörlük Senato Odasında bugün gerçekleştirildi
Göle’de Ayı Çöplüğe İndi Kimliği Belirsiz Kişilerce Vuruldu
Ardahan’ın Göle ilçesi son günlerde ayı saldırılarıyla gündeme gelirken, son olarak Okçu Köyünde bir vatandaş ayı saldırısı sonucu yaralanmıştı.
Ardahan Valisi Masatlı Çıldır da Yaylaları Ziyaret Etti
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Çıldır İlçesine bağlı Aşıkşenlik Mahallesi ve Yukarıcanbaz köyü yaylalarını ziyaret etti,
Çıldır Balına Ödülü Ardahan Arıcılık Genmerkezi Mimarı Saffet Kaya Verdi
Geçtiğimiz yıl arıcılığa başlayan Ardahan´ın Çıldır ilçesine bağlı Yukarı Canbaz köyünde yaşayan Gencay Koçak´ın ilk ürettiği bal yılın "en doğal balı" yarışmasında ikincilik ödülüne layık görüldü.
Çıldır Belediyesi O Dükkanları Mühürledi
Mülkiyeti Çıldır Kaymakamlığı ve Çıldır Belediyesine Ait olan Sınır Ticaret Dükkânlarına Belediye Tarafından 22 Temmuz 2019 tarihinde mühürlendi.
Ardahan Bal Festivaline Saffet Kaya Damgası
Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya, 18.Ulusal Bal ve Kültür Festivali'ne katıldı.
Kılıçdaroğlu, Ardahan Belediyesi'ni ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'i ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Ardahan'da
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyeti kurduktan sonra bütün İslam ülkeleri cumhuriyeti kabul etmişlerdir ve onların da en büyük arzusu demokrasiye geçmektir.
Ardahan da Ak Parti İl Başkanlığı Binasının Temeli Törenle Atıldı
Ardahan´da Ak Parti hizmet binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Ak Parti Ardahan Milletvekili Prof Dr. Orhan Atalay, İl başkanı Hakan Aydın, Kadın kolları başkanı, Ak Parti ilçe Başkanları, parti mensupları ve vatandaşlar katı..
Ardahan Bal Festivali Başladı
Ardahan 18. Ulusal Kültür ve Bal Festivali bugün yapılan kortej yürüyüşü ile başladı
Gazeteci Yazar Yavuz Donat Ardahan ı Yazdı
Gazeteci Yazar Yavuz Donat Sabah gezetesindeki köşesine Ardahanı taşıdı
Ardahan Üniversitesi ne Sağlık Bilimleri Fakültesi Kuruldu
Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulması ve kapatılması hakkındaki Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Ardahan ve Çıldır da Köylere hizmet İçin 2 Çöp Kamyonu ve 465 Konteynır teslimi yapıldı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından Ardahan a bağlı köylere hizmet vermesi için gönderilen iki çöp kamyonu ve 465 çöp konteynırı, Vali Mustafa Masatlı’nın katıldığı tören ile Merkez ve Çıldır Özel İdarelerine teslim edildi...
AK Parti Ardahan'da hizmet binası yapacak
AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, partileri için yeni bir binanın temelini atacaklarını bildirdi.
ARÜSEM'in gurur günü
Ardahan Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARÜSEM) tarafından hazırlanan; "Bilim ve Yaşam Kadınlar Yarınlara Akademisi: Ardahanlı Gençler ve Hazırlanıyor" Projesi, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından hibe desteği almaya hak k..
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı Muhtarları Topladı Meraları Korumada Kararlı
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, merkez ilçeye bağlı mahalle ve köylerin muhtarları ile toplantıda bir araya geldi
Göle Belediye Başkanın dan Ayının Saldırdığı Küpeli'ye Geçmiş Olsun Ziyareti
Göle Belediye Başkanı Gültekin, bir süre öne Okçu köyü çöp toplama alanında ayıların saldırısına uğrayan Çetin Küpeli'ye geçmiş olsun diyerek iyi niyet temennilerini bildirdi.
Belediye Başkanı Faruk Demir Ardahanlılara Soruyor Sahnelere Çıksınmı?
Ardahan Belediye Başkanı, Türk Halk Müziği Sanatçısı Faruk Demir, makamında basın mensuplarını ağırlayarak, Ardahanlılardan sahneye çıkıp çıkmaması konusunda fikir edinmek istedi.
Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz, yeni parti kuracağını açıkladı
CHP'den ihraç edilen Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz, koşulsuz parti içi demokrasiyi esas alan, milli bir parti kuracaklarını açıkladı.
Coğrafi işaretli Ardahan balın da sağım dönemi başladı
Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, bal hasadının başladığını ve sezonda 45 bin kovandan toplam 540 ton organik çiçek balı elde edilmesinin hedeflendiğini söyledi.
Tarım Şurası Ardahan Valisi Mustafa Masatlı Başkanlığında Toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığının bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Ulusal Tarım Şurası kapsamında, Ardahan tarım, hayvancılık ve arıcılık potansiyelinin ön plana çıkarılması, sektörün sorunları ve çözüm önerilerinin değerlendirilerek Ulusal Tarım Şurasına katkı sa..
SERKA Dönem Başkanlığı Ardahan da
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı'nın katıldığı SERKA Yönetim Kurulu Toplantısında, Ajansın destekleyeceği projeler belirlendi
Çıldır Akçakale deki Manzara Yürek Burktu Kim Dur Diyecek
Ardahan Çıldır Gölü´nde "Tarihi Alparslan Adası" olarakta bilinen Akçakale Adası çöp adası oldu.
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı Damal da Yaylaları Ziyaret Etti
Valisi Mustafa Masatlı, Damal İlçesine bağlı MustafaKemal ve Burmadere Yaylalarını ziyaret ederek, yaz aylarını yaylada geçiren vatandaşlarla bir araya geldi.
Ardahan da kurban pazarlarında hareketlilik
Türkiye'nin önemli hayvancılık merkezlerinden Ardahan'da yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan pazarlarında hareketlilik arttı.
Trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen Tuba Coşkun Çıldır da Toprağa verildi
Karaman'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen Tuba Coşkun'un cenazesi, memleketi Ardahan'da toprağa verildi.
Denizbank Hanak Şube Müdürü Hazar Güven Coşkun Karaman'da Kaza Yaptı 1 Ölü 3 Yaralı
Denizbank Hanak Şube Müdürü Hazar Güven Coşkun (34) yönetimindeki 34 BGD 467 plakalı otomobil, Karaman-Konya karayolunun 35. kilometresinde Ferdi Metin´in kullandığı 42 CTG 27 plakalı çekiciye arkadan çarptı.
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Basın bayramı nedeniyle Gazetecilerle bir araya geldi
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Gazeteciler ve Basın bayramı nedeniyle bir araya geldiği Ardahan’ın yerel ve ulusal basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu
Ardahan da Kıbrıs Gazilerine  madalya ve beratları verildi.
Ardahan da Kıbrıs Barış Hareketi’nin 45’nci yılında harekata katılan gaziler için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gönderilen madalya ve beratları verildi.
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI