23-02-2020 16:12:08 Son Güncelleme: 23-02-2020 16:19:08

Maltepe Ardahanlılar Derneğinden Kamuoyuna Açıklama

Ükemizde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle, Yönetim Kurulumuzun yapmış olduğu olağanüstü toplantısı sonucunda aşağıdaki kararlar alınmış ve kamuoyuna duyurulması kararlaştırılmıştır
Maltepe Ardahanlılar Derneğinden Kamuoyuna Açıklama

Ükemizde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle, Yönetim Kurulumuzun yapmış olduğu olağanüstü toplantısı sonucunda aşağıdaki kararlar alınmış ve kamuoyuna duyurulması kararlaştırılmıştır.

 

1-Elazığ/Malatya'da meydana gelen deprem felaketi tüm ülkeyi olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Öncelikle bu deprem felaketinde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.


Malum felakette evlerini kaybeden, yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza bir nebze de olsa yardım edebilmek adına dernek üyelerimizden istediği şekilde nakit veya ihtiyaç malzemesi desteğinde bulunmalarını önemle rica ediyoruz.
 

2-Van'da meydana gelen birinci ve ikinci çığ felaketlerinde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.
 

3-İstanbul'da meydana gelen uçak kazasında yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.
 

4-İdlib'de yapılan birinci ve ikinci hain saldırılarda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
 

5-Bu elim ve vahim durumlar nedeniyle, Maltepe Ardahanlılar Derneği olarak daha önce planlamış olduğumuz ve 23 Şubat 2020 tarihinde yapacağımız Ardahan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu eğlenceli etkinliğimizin yapılmasının etik olmayacağını düşünüyor, insana saygı kapsamında iptal ediyor, bu olaylardan dolayı eğlenceli bir etkinlik yapmıyoruz.


    Etkinliklere yapacağımız harcamaları deprem bölgesine göndermeyi planlıyoruz.


    Bu davranışın tüm STK’larımıza örnek teşkil etmesini diliyoruz. Tüm Ardahan ve ülke Kamuoyuna duyurulur!

                                                                                                      Yaşar Geler

Maltepe Ardahanlılar Derneği

Yönetim Kurulu Adına

Başkan

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI