MAGAZİN HABERLERİ

Kısmetse Olur yarışmacısı Simge Nur Erkoç, estetik kurbanı oldu
Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Simge Nur Erkoç, yanlış estetiğin kurbanı oldu. Çene kontörü yaptıran Erkoç'un yüzünden enjekte edilen sıvı akmaya başladı. Yaşadıklarına isyan eden ve doktora dava açan fenomen, "En yüksek cezayı almasını sağlayacağım" ..
Yaşadığı ‘İhanet’i şarkısında anlattı 
Yaşadığı ‘İhanet’i şarkısında anlattı 
Yepyeni Gülben seyirci karşısında
Yepyeni Gülben seyirci karşısında
Aleyna Tilki'den sektöre küfürlü tepki: Beni sahneye çıkarmıyorlar
Şarkıcı Aleyna Tilki, konserlerinin iptal edilmesine sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla sitem etti. Sesinin titrediği konuşmasında sektördeki popüler sanatçıların ve güçlü isimlerin kendisine engel olduğunu ifade eden Tilki, "Benim ölmemi istiyor..
Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu
Fenomenlere başlatılan operasyonda mal varlığına el konulan Eylül Öztürk, son zamanlarda yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
Pınar Eliçe'nin 'fenomen' isyanı! 'Yaşadığım hayatın dörtte birini bile paylaşmıyorum'
Pınar Eliçe, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Nişantaşı City's'de görüntülendi. Haftalardır gündemden düşmeyen sosyal medya yayınları ve fenomenler konusunda tepkisini dile getiren ünlü şarkıcı, "Yanlış insanlara yanlış paralar verildi" dedi...
Jennifer Fessler zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu: Pizza yiyerek kilo verdim!
“Real Housewives of New Jersey” ismindeki reality gösterinin oyuncularından Jennifer Fessler, zayıflama ilaçları hakkında yaptığı itiraflarla çok konuşuldu. Fessler, ne yerse kilo kaybettiğini fark edince sağlıksız beslenmeyi de durduramadı. Fessler, "Hay..
Hollywood yıldızı Margot Robbie, THY'nin reklam yüzü oldu
Türk Hava Yolları, Avustralya seferlerini tanıtmak için Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızı Margot Robbie ile anlaştı. Robbie, son olarak "Barbie" filminde rol almıştı.
Portekiz'de aşk tazelediler
Portekiz'de aşk tazelediler
Yılbaşı krizi!
Şarkıcıların, yılbaşı gecesi için astronomik rakamlar talep etmesi, Türkiye’deki birçok otel ve mekanı zor duruma soktu. Eğer ünlü isimler istediği rakamda indirime gitmezse, birçoğu 2024’ü evinde karşılayacak.
Aleyna Tilki'den teşekkür fotoğrafı! 'İlk günden trendlere taşıdınız'
Sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı karelerle sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı kısa sürede trend listesine girdi. Genç şarkıcı, teşekkür için bir fotoğraf paylaştı.
Dünyaca ünlü şarkıcı The Weeknd, Gazze'ye 2,5 milyon dolar yardım yapacak
"The Weeknd" sahne adıyla tanınan, Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP) İyi Niyet Elçisi sanatçı Abel Tesfaye, Gazze'ye 2,5 milyon dolarlık yardımda bulunacağını açıkladı. Yardım, 4 milyon gıda paketine tekabül ederek 173 bin Filistinliye iki haf..
Sıla Amerika turnesini başarıyla tamamladı! Dünyaca ünlü isimlerin çıktığı tarihi salonlarda sahne aldı
Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla Gençoğlu, dört ayrı şehirde kendi orkestrasıyla verdiği Amerika turnesini başarıyla tamamladı. Sıla, Elton John'dan Taylor Swift'e dünyanın en ünlü şarkıcılarının tercih ettiği tarihi salonlarda seyirci ka..
Tayyar ve Özlem Öz çiftine yurt dışı çıkış yasağı getirildi
Dilan Polat'ın "Şampiyonlar Ligi" adıyla paylaştığı fotoğrafta yer alan fenomenler hakkında soruşturma başlatıldı ve yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Haklarında 24 Kasım'da soruşturma başlatılan ve "Şampiyonlar Ligi" fotoğrafında yer alan Tayyar ve Özl..
Süperstar Ajda Pekkan, Kızılcık Şerbeti dizisine konuk oluyor
Süperstar Ajda Pekkan, Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'ne konuk olacak. Pekkan'ın konuk olacağı bölüm 29 Aralık'ta yayınlanacak.
Haklarında soruşturma başlatılan Tayyar ve Özlem Öz çifti, suçlamaları reddetti
Haklarında 4 farklı suçtan soruşturma başlatılan ve yurt dışına çıkış yasağı getirilen Tayyar ile Özlem Öz çiftinden açıklama geldi. Avukatları aracılığıyla cevap veren çift, haklarındaki tüm suçlamaları reddederek istenildiği takdirde tüm evrakları sunab..
Yarışmacı, Milyoner'de matematik sorusunu 2 jokerle bilemeyince yarışmadan çekildi
Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan yarışmacı, 10 bin TL değerindeki "1,2,3,4 ve 5 sayılarının ortalaması kaçtır?" sorusunu 2 joker kullanmasına rağmen cevaplayamayınca yarışmadan çekildi.
Kızıl Goncalar fragmandaki
Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrolü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinin ilk fragmanındaki "Ahiler çok mülayim görünürler ama her şey beklenir" sözleri tepki çekti. Eleştirilerin ardından özür dileyen yapım şirketi, yeni bir fragman yayınladı...
Melisa Döngel
Genç oyuncu Melisa Döngel'in aylar önce katıldığı programda "Arkadaşımın sevgilisini beğenirsen asla yapmam demem ama yapmamaya çalışırım. Etkilendiysek ne yapalım" demesi tepki çekti.
Ünlü model Kendall Jenner, Forbes Dergisi'ne kapak olduktan sonra üstsüz videosunu yayınladı
Ünlü model Kendall Jenner, Forbes dergisinin kapak yüzü olduktan sonra tamamen üstsüz bir video yayınladı. Ünlü model, videoda elleriyle göğüslerini sansürledi.
Güzel oyuncu Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Haziran ayında Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturan ve şimdilerde ilk bebeğine hamile olmanın heyecanını yaşayan güzel oyuncu Eda Ece'nin bir kızı olacak.
İrem Derici'nin tercihi Katerina Ekşioğlu koleksiyonu oldu
İrem Derici'nin tercihi Katerina Ekşioğlu koleksiyonu oldu
'Odada sık sık dedikodu yapıyoruz!'
Yakın arkadaş olan Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'nda bir güzellik merkezinde objektiflere yansıdı. Birlikte bakım yaptırmaya gelen ünlü modeller, keyifli halleri ve şık kombinleri ile dikkat çekti.
Aylar önce ilk kez anne olmuştu! 83 yaşındaki sevgilisiyle evlenecek mi?
Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren ve açtığı velayet davasıyla usta oyuncudan her ay binlerce dolar nafaka almayı garantileyen genç kadın, oğlunun babasıyla evlenip..
Metin Tekin: 'Sadakatsiz' Selçuk’un babası olduk!
Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söyledi.
Eleanor Tomlinson'dan samimi röportaj! 'Bu sahneler internete düşecek'
Son olarak 'The Couple Next Door' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Eleanor Tomlinson, samimi bir röportaj vererek neden yeni dizisi için kameralar karşısında soyunmayı reddettiğini açıkladı. Genç yıldızın söyledikleri, kısa sürede magazin gündemin en çok..
Dila Tarkan: Eşimle birbirimize küsmemiz yasak!
Sosyetenin ve sosyal medyanın sevilen isimlerinden biri olan Dila Tarkan hem eşi Dağhan Doğruer ile hem de oğlu Luca Kartal ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tarkan, ailesinde gördüğünü evliliğinde uyguladığını itiraf etti.
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk'
Televizyon ekranlarına ara vermesinin sebebini yaşadığı dağılma sendromuna bağlayan Ali Atay; 'Limonata', 'Ölümlü Dünya' ve 'Cinayet Süsü'nün ardından yönetmen koltuğunda oturduğu dördüncü film ile sinema severlerin karşısına çıkıyor. 'Ölümlü Dünya 2'nin ..
Üç Kız Kardeş son bölümde neler oldu? Mustafa çalıştığı ofisi soydu...
İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 64'üncü bölümünde Mustafa çalıştığı iş yerini soydu, karısı Derya'nın kapısına dayandı. Yapımını Süreç Film’in, yapı..
Merve Boluğur son pozuyla Britney Spears'a benzetildi!
35 yaşındaki Merve Boluğur oyunculuğundan çok hayatına dair yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, şortlu aynı pozunu paylaşınca Britney Spears yorumları gecikmedi.
Ayrıldıklarından beri konuşmadıkları düşünülüyordu! Ünlü oyuncu ihaneti unuttu
Rachel Green karakter ile hafızalara kazınan Jennifer Aniston'ın, ihanet sebebiyle boşandığı Brad Pitt'in eski eşi Angelina Jolie ve evlatlık çocuklarıyla yaşadıkları gerilimden ötürü 'endişeli' olduğu ortaya çıktı. Ayrıldıklarından beri konuşmadıkları dü..
Fahriye Evcen her daim şık
Fahriye Evcen, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceleyen oyuncu, daha sonra oğlu Karan ile çocuk eğlence merkezine gitti.
İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid özür diledi: Ben de insanım ve hatalar yapıyorum!
Filistin asıllı ünlü süper model Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerde İsrail'in Hamas'ın yönettiği Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarıyla ilgili paylaştığı yanlış bir haber nedeniyle tepki çekmişti. Tepkilerin ardından söz konusu paylaşımını silen Hadid'den, k..
Umut Akyürek alın daraltma estetiği yaptırdı!
Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan ünlü isim her paylaşımıyla olay oluyor. Akyürek bu defa estetiğin dozunu kaçırdı.
Güzide Kasacı hayatını kaybetti
Türk sanat müziğinin duayen sanatçılarından, nam-ı diğer 'Bayan Kahkaha' Güzide Kasacı, 94 yaşında hayatını kaybetti. Güzide Kasacı'nın kızı Canan Alhas, acı haberi sosyal medyada duyurdu.
Eski Türkiye güzelleri bir araya geldi! 'Bu ikiliye dikkat'
Önceki yıllarda Miss Turkey yarışmasında derece alan tescilli güzeller Özge Ulusoy ve Demet Şener, bir araya geldi. Meslektaşıyla birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından paylaşan Ulusoy'a, beğeni ve yorum yağdı.
Murat Dalkılıç sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı
Geçtiğimiz aylarda Eda Dora ile aşk yaşadığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilan eden ünlü popçu Murat Dalkılıç, sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı. Dora, şarkıcı ile dövmelerini anlamlarıyla birlikte Instagram sayfasının hikayeler böl..
Adını yıllar önce koymuş! Paris Hilton'dan ikinci bebek müjdesi
Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix henüz bir yaşını doldurmadan, ünlü isimden ikinci bebek müjdesi geldi. Bu sefer bir kız çocuğu olan ..
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Bir an Ajda Pekkan zannettim'
'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi. Yeni imajıyla kamera karşısına geçen ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı...
Acun Ilıcalı Instagram'dan paylaştı! Kızlarıyla tatilde
'Survivor' ve 'MasterChef Türkiye' yarışmalarının yapımcısı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, kızlarıyla birlikte kış tatiline gitti. Birlikte çekilen bir karelerini Instagram sayfasından yayınlayan Ilıcalı'ya, takipçilerinden beğen..
Yasak aşıklar Ümran Seyhan ile Kenan Tosun birlikte görüntülendi! 'Canım buradan gidelim mi?'
Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü. Seyhan ile Tosun, dün ..
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında ünlü tanıklar! 'Betül Hanım, Filiz’i kapıdan kovdu'
28 Haziran 2022 tarihinde yaşamını yitiren Cüneyt Arkın'ın (Fahrettin Cüreklibatır) ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır'ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ile iki erkek kardeşi Murat Cüreklibatır ..
Ferhat Göçer: Doktorluk yaparken bol bol dayak yemişliğim var!
Şarkıcı Ferhat Göçer, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Konser yoğunluğu nedeniyle asıl mesleği olan doktorluk kariyerine ara veren Ferhat Göçer, sağlıkta yaşanan şiddet olaylarına tepkisini dile getirdi...
'Sezen Aksu konserindeki bu çocuk büyüdü!'
Usta sanatçı Erol Evgin'in kendisi gibi müzisyen olan oğlu Murat Evgin, yıllar önce 'Minik Serçe' lakaplı şarkıcı Sezen Aksu ile ile çekilen fotoğrafını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.
Seren Serengil hakkında hapis talebi! 'Müşteki Hadise'yi tanımıyorum'
Şarkıcı Hadise’nin, meslektaşı Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil’e açtığı davada mütalaa açıklandı. Savcılık, Serengil’in zincirleme şekilde ‘sesli, yazılı ..
Estetik iddiası gündem olmuştu! Mine Tugay tanınmamak için çok uğraştı
Mine Tugay, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz ocak ayında yüzündeki değişim nedeniyle adından söz ettiren ünlü oyuncu, tanınmamak için şapka ve gözlük taktı.
‘Hayallerimizin ötesinde bir oyun’
Bir yıldır ‘Çift Terapisi’ oyunuyla izleyici karşısında olan Berfu ve Eser Yenenler, “Hayallerimizin ötesinde, güzel bir oyun” diye konuştu.
Gazeteciyle aşk yaşayacak!
İkiz kızları Maya ve Toprak ile bir süredir Paris’te yaşayan oyuncu Tuba Büyüküstün, yeni dizisi için İstanbul’a dönecek.
Eypio ameliyat oldu! Ünlü rapçinin sağlık durumu
Eypio sahne adıyla bilinen Abdurrahim Akça hayranlarını korkuttu. Konser öncesi sancılanan ve acil apandisit ameliyatına alınan 40 yaşındaki rapçi, geçirdiği operasyonun ardından sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
Ünlü oyuncular belediye başkanlığında kapışacak!
Ünlü oyuncular belediye başkanlığında kapışacak!
Duygu Çakmak, ünlü adada modellik yaptı
Duygu Çakmak, ünlü adada modellik yaptı
ABD'li oyuncu Susan Sarandon ve Meksikalı oyuncu Melissa Barrera, Filistin'e destek açıklamaları nedeniyle projelerinden çıkarıldı
ABD'li oyuncu Susan Sarandon, Filistin'e destek açıklamaları nedeniyle yetenek ajansı tarafından uzaklaştırıldı. Meksikalı oyuncu Melissa Barrera ise Filistin'e destek veren paylaşımları nedeniyle yer alacağı filmin kadrosundan çıkarıldı...
Bursa Alişan’ı çok özlemiş…
Bursa Alişan’ı çok özlemiş…
Akdeniz’in geleceği için ‘Dönüştüren Sahne’
Akdeniz’in geleceği için ‘Dönüştüren Sahne
'Arap Kadri ve Tarzan'ın fragmanı yayınlandı
'Arap Kadri ve Tarzan'ın fragmanı yayınlandı
Festivale Simge damgası
Festivale Simge damgası
İstanbul'da İskandinav rüzgârı
İstanbul'da İskandinav rüzgârı
Kalben dinlenme rekoru kırdı
Kalben dinlenme rekoru kırdı
'Sahte Öpüşler' şarkısı ile yapaylık eleştirisi
'Sahte Öpüşler' şarkısı ile yapaylık eleştirisi
Nilüfer, lösemili çocuklar için söyleyecek
Nilüfer, lösemili çocuklar için söyleyecek
Deniz Uğur ve eşi Erdinç Gülener'in aracının lastiği kesildi
Uzun süredir çocuklarının velayetini almak için eski eşi Reha Muhtar'la davalık olan Deniz Uğur'un kendisi gibi oyuncu eşi Erdinç Gülener'in aracının lastiği kesildi. Gülener "Canımıza kast ediliyor" derken Uğur da "Sizden korkan sizin gibi olsun" diyerek..
Tescilli güzelin yazar yönü ağır bastı!
Tescilli güzelin yazar yönü ağır bastı!
Güzel oyuncu Mine Kılıç: Kötü karakterler insanların ilgisini çekiyor
Güzel oyuncu Mine Kılıç: Kötü karakterler insanların ilgisini çekiyor
Derya Bedavacı'nın sahne aldığı eğlence mekanına silahlı saldırı
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde müzisyen Derya Bedavacı'nın sahne aldığı eğlence mekanına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda şans eseri yaralanan olmadı. Olayın ardından polis inceleme başlattı.
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında dolandırıcılık davası açıldı
Manken Ebru Şallı'nın iş insanı eşi Uğur Akkuş'un da aralarında bulunduğu 4 sanık hakkında, kripto para ticareti vaadiyle iki kişinin 500 bin dolar dolandırıldığı iddiasıyla nitelikli dolandırıcılık suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...
Merve Dizdar'dan meslektaşlarına sert eleştiri
“Cannes’ın en keyifli kısmı bir arada olmaktı”
Olaylı Ev Partisi!
Olaylı Ev Partisi!
Bursa'da Gökhan Sezen'le TSM rüzgârı
Bursa'da Gökhan Sezen'le TSM rüzgârı
Resul Dindar'dan geçmişe 'Hürmet'
Resul Dindar'dan geçmişe 'Hürmet'
Ünlü oyuncu Demet Tuncer, Amerika'da ev sahipliği yaptı
Ünlü oyuncu Demet Tuncer, Amerika'da ev sahipliği yaptı
'Meksika Açmazı' 17 Kasım'da vizyonda
'Meksika Açmazı' 17 Kasım'da vizyonda
Bomba iddia: Sıla Doğu ve Dilan Polat adliye koridorunda birbirine girdi: Senin aşırılıkların yüzünden buradayız
Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından dolayı gözaltına alınan ve sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Dilan Polat ile kardeşi Sıla Doğu birbirine girdi. Doğu'nun adliye koridorunda kardeşi Dilan Polat'a "Senin görgüsüz ve aşırı hareketlerind..
Mabel Matiz kulakların pasını sildi
Mabel Matiz kulakların pasını sildi
Gaziantep'te Cumhuriyet düğünü
Gaziantep'te Cumhuriyet düğünü
Türk Ocağı Derneği'nden New York'ta Cumhuriyet Balosu
Türk Ocağı Derneği'nden New York'ta Cumhuriyet Balosu
Dilan Polat ve Engin Polat'ın el konulan araçlarının fiyatları ortaya çıktı
Haklarındaki soruşturma kapsamında gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ait araçlara da el konuldu. Aralarında lüks otomobillerin de bulunduğu araçlar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde sergilendi. İşte araçların modelleri ve ..
2024 moda koleksiyonunda 'siyah' öne çıktı
2024 moda koleksiyonunda 'siyah' öne çıktı
Dilara Kırmız Avrupalı modacıların da gözdesi
Podyumların tescilli güzeli ve yurt dışında Türkiye'yi temsilen katıldığı yarışmalarda başarılı olan Dilara Kırmıt, Avrupalı modacıların da gözdesi oldu.
Volkan Biçer'in 'Yalnızlığın Ortasındayım' yayında
Volkan Biçer'in 'Yalnızlığın Ortasındayım' yayında
Frenos ve Fdiem4 ile rap piyasasına yeni bir soluk
Frenos ve Fdiem4 ile rap piyasasına yeni bir soluk
Amerika'da 'Çılgın Sedat' rüzgârı
Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat, 3-10 Kasım tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde sevenleriyle buluşacak. İlk olarak 3 Kasım’da büyük açılışını gerçekleştirecek Ramiz Philadelphia'da sahne alacak olan Çılgın Sedat, bir sonraki gün ise New Jersey Di..
Ece Seçkin sınırlarını aştı!
Ece Seçkin sınırlarını aştı!
DEÜ’nün Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu
DEÜ’nün Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu
Opera sanatının kadınları bu etkinlikte buluşacak
Opera sanatının kadınları bu etkinlikte buluşacak
Cuma günü vizyona girecek filmler belli oldu
Cuma günü vizyona girecek filmler belli oldu
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a nitelikli dolandırıcılık suçundan hapis cezası
Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi, iş insanı Uğur Akkuş ve yeğeni, bir alışver..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI