05-03-2021 09:46:59

Kurmay Albay Şentürk Aydınyer Kars'ta da diğer şehitler ile birlikte yürekleri dağladı

Bingöl'den Tatvan'a giderken kaza kırıma uğrayan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Cougar tipi helikopterde şehit olan 11 askerden Jandarma İstihbarat Kurmay Albay Şentürk Aydınyer'in acı haberi, Ankara'da ki baba evine ulaştı. Aslen Karslı olan Kurmay Albay Şentürk Aydınyer'in şehit olduğu haberi, memleketi Kars'ta da diğer şehitler ile birlikte yürekleri dağladı
Kurmay Albay Şentürk Aydınyer Kars'ta da diğer şehitler ile birlikte yürekleri dağladı

Bingöl'den Tatvan'a giderken kaza kırıma uğrayan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Cougar tipi helikopterde şehit olan 11 askerden Jandarma İstihbarat Kurmay Albay Şentürk Aydınyer'in acı haberi, Ankara'da ki baba evine ulaştı. Aslen Karslı olan Kurmay Albay Şentürk Aydınyer'in şehit olduğu haberi, memleketi Kars'ta da diğer şehitler ile birlikte yürekleri dağladı..

Sağlık ekipleri eşliğinde eve gelen askeri yetkililerden şehadet haberini alan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evinin bulunduğu bina ile baba evi komşuları tarafından Türk bayraklarıyla donatıldı.

Şehit Kurmay Albay Şentürk Aydınyer ve eşi Semra Aydınyer'in (49), 20 ve 16 yaşlarında iki kızının olduğu öğrenildi.

Aslen Kars Merkez Dikme köylü olan Şehit Aydınyer'in cenazesi bugün Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek..

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI