15-06-2021 00:16:59

Kovid-19 sporcu ya da genç dinlemiyor evde de ağır geçiyor

Yakalandıkları yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) atlatan eski futbolcu 55 yaşındaki Soner Görmüş ile 25 yaşındaki Oğuzhan Hançer, tedavi sürecinde yaşadıklarını anlattı
Kovid-19 sporcu ya da genç dinlemiyor evde de ağır geçiyor

Yakalandıkları yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) atlatan eski futbolcu 55 yaşındaki Soner Görmüş ile 25 yaşındaki Oğuzhan Hançer, tedavi sürecinde yaşadıklarını anlattı.

Ardahanlı eski futbolcu Soner Görmüş,  katıldığı bir yakınının nikah töreni sonrası sağlık çalışanlarının uyarısıyla, hiç bir hastalık belirtisi olmamasına rağmen Ardahan Devlet Hastanesinde yaptırdığı PCR testinin pozitif çıktığını söyledi.

Test sonucu pozitif çıkınca evinde karantinaya alındığını ifade eden Görmüş, karantinanın 3. gününde ağrıları olunca sağlık çalışanlarınca tedavisine başlandığını aktardı.

Görmüş daha sonra her geçen gün ağrılarının şiddetlendiğini dile getirerek, "Yaklaşık 15 yıl amatör liglerde futbol oynadım. Sporcu olmama, sigara ve benzeri kötü alışkanlıklarım ya da kronik hastalığım olmamasına rağmen bu hastalığı bu kadar zor geçireceğimi düşünmemiştim. Öyle bir ağrı ki Allah kimsenin başına vermesin. 4. ve 5. günü eklem ağrıları daha da arttı. Hem eklem yerlerim hem de başım ağrıyordu, ağrı kesici bile baş ağrısını geçirmiyordu." dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI