29-08-2021 20:59:11

Köprülü Belediye Başkanına Saldırı İddiası

Geçtiğimiz gün Köprülü Beldesi Belediye Başkanı Yücel Akkoç ve belde sakini Gökmen Özyıldırım isimli şahıs arasında yaşanan tartışma sonucu, Gökmen Özyıldırım isimli şahıs önceden gazeteye sarıp yanında getirdiği demirle Belediye önünde Başkan Yücel Akkoç’a saldırı girişiminde bulundu
Köprülü Belediye Başkanına Saldırı İddiası

Geçtiğimiz gün Köprülü Beldesi Belediye Başkanı Yücel Akkoç ve belde sakini Gökmen Özyıldırım isimli şahıs arasında yaşanan tartışma sonucu, Gökmen Özyıldırım isimli şahıs önceden gazeteye sarıp yanında getirdiği demirle Belediye önünde Başkan Yücel Akkoç’a saldırı girişiminde bulundu.

  Başkan Yücel Akkoç’a “Bizim mahallenin yolunu neden yapmıyorsun” deyip saldıran Gökmen Özyıldırım’ın saldırısı sonucu Başkan Akkoç, kendisini korumak için devlet tarafından kendisine tahsis edilen silahı çekerek şahsın korkup kaçmasını sağladı.

Çevredeki yurttaşların olayı jandarma ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler Başkan Akkoç’un ifadesini almak üzere karakola götürürken, Başkan Akkoç söz konusu şahıs hakkında şikâyetçi oldu. Şikâyet üzerine gözaltına alınan Gökmen Özyıldırım isimli şahıs toplanan deliller neticesinde tutuklama istemiyle sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın duyulmasının ardından Başkan Akkoç’un silahından kendisine kurşun sıkıldığını iddia eden şahısın iddialarını yalanlayan Başkan Yücel Akkoç, tüm kamera kayıtlarının ortada olduğunu beyan ederek, aynı zamanda yanlarında belediye meclis üyesi Umut Kaya’nın da olduğunu ifade etti. Beldede bulunan Kanaat önderlerinin devreye girmesiyle şikâyetinden vazgeçen Başkan Akkoç’a belde halkı, olaya tepki gösterip kendisini yalnız bırakmayarak destek ziyareti gerçekleştirdi.

Ulusal basına da farklı bir şekilde yansıtılan olayla ilgili yazılı basın açıklaması yapan Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, Kanaat önderleri, komşular ve Milletvekili Orhan Atalay’ın talebi üzerine şikayetinden vazgeçtiğini söyledi.


İşte Başkan Akkoç’un yaptığı yazılı basın açıklaması şöyle:

“Şikayetimde Mahalle Kanaat Önderleri, Komşularımın ve Sayın Vekilimiz Orhan Atalay bey hocamızın talebi huzur barış herkes yaptığında utanır düşüncesi ile şikayetimi geri aldım.


Bu Şahıslar veya şahıs planlı olarak demiri gazeteye ve haritaya sarmış beni darp etmek için gelmişti.

Ben saat 9: 06 belediyeye geldiğimde bu şahıs ile Umut Kaya isimli meclis üyem beni bahçede binanın kapısı önünde bekliyordu.

Günaydın arkadaşlar niçin ayakta bekliyorsunuz dedim. Şahıs bize niçin malzeme stabilize dökmediniz X şahıs küfürlü olarak ona döktünüz adam mı ayırıyorsunuz dedi.
Bende size geçen hafta 8 kamyon dökülmüş greyder vurulmuş kimseye yapmadığımız ayrıcalığı size yaptım. Küfür ederek darp etmeye başladı şiddetti artırınca silahıma sarılmak zorunda kaldım. Ve korkması için kafama salıyordu demiri karşılık verince kaçıp gitti. Kolumda ve bacağımda darp raporları mevcuttur.

Kesinlikle Adi geçen şahsa ateş etmedim. Şahit ve kamera Kayıtları mevcuttur. Bu şahıslar kaçak su kullanan okul bahçesine Hayvan gübresi akıtan okulun camlarının önüne gübre biriktiren beni defalarca öldürmekle tehdit etmiş şahıslardır. Bu şahıslar seçim günü Devletin görevli Savcı ve Hakimini tehdit edenlerdir. Bu Şahıslar belediye araç gerecini kullanalım para isteyeni dövüyorduk şahitleri var diyen şahıslardır.

Bu Şahıslar kaba güç ve tehditti bir sanatmış gibi kendilerine huy edinmiş kişilerdir.


Bu şahıs 2020’de Belediyemizin araç gereçi çalıştığı halde ödeme yapmayan ödemeyi bilinçli olarak bekleten kişidir. Hiç bir Zaman hizmet ayrımı yapmadık yapmayacağız. Belde halkım şahittir. Kimse ile yaşantım boyunca husumetim olamadı olamaz.

Bu darp olayında sonra 1 saat sonra Jandarma komutanı Yanımda olmasına rağmen yolum kesildi aracım durduruldu kapıları kilitlemesem linç edilecektik. Kadın genç yaşlı Ailece saldırdılar. Çayabaşı Karakol komutanı linçe maruz kaldı. Kendileri olayın içindeki ve Şahitti. İsteyen komutanıma sorabilir isteyen Umut Kaya arkadaşa sorabilir.

Keşke kasıtlı bilinçli planlı darbeye maruz kalmasaydık, keşke bu tatsız olaylar yaşanmasaydı. Keşke arabulucuya barışmak için yaşlı insanlarımız ve sağ duyulu komşularım üzülmeseydi. Yaşanılanların kamera Kayıtları şahitleri burada. Ben kesinlikle şahıs ateş etmedim. Yasal olarak kendimi korumak için silahı kullanmak hakkım olduğu halde darp edildim korkutmak ve savunma amaçlı silahımı çektim. Asla ateş etmedim.

Basında çıkan gerçek dışı haberleri kimin servis ettiğini Sayın Vekilimiz Orhan Atalay bey hocam biliyor. Onu da vicdanıyla baş başa bırakıyorum. Hiç kimseyle husumettim yoktur olamazda bizi bilen bilir hamd olsun Rabbime. Hiç kimseye boyun eğmedik kimsenin de haksızlık karşısında susmasını istemem Adalet herkese lazım. Olay binanın içinde makamında değil Belediye girişinde oldu. Kamuoyuna ve basına önemle duyurulur. Saygılarımla.”

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI