10-06-2021 18:30:00 Son Güncelleme: 10-06-2021 21:19:00

Kilis’te bilime şenlikli açılış

Kiliste "4007-TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Destekleme Programı" kapsamında başvurusu ve koordinesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapıldı.Projenin yürütücülüğünü ise Kilis Bilim ve Sanat Merkezi yaptı.
Kilis’te bilime şenlikli açılış

Kilis'te "4007-TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Destekleme Programı" kapsamında başvurusu ve koordinesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapıldı.Projenin yürütücülüğünü ise Kilis Bilim ve Sanat Merkezi yaptı. 

TUBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek olan “Kilis'te Bilim ve Sanat: Dün, Bugün, Yarın” adlı projenin açılışı yapıldı.

Açılışa, Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Kilis Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ali Genç, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Projenin yürütücülüğünü yapan Kilis Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Yardımcısı Leyla Kule'nin açılış konuşması ve Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt'un bilgilendirmesi sonrasında müzik öğretmenlerinin ve öğrencilerinin sunduğu türküler eşliğinde açılış programı son buldu. Kilis Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ali Genç tarafından programa katılan misafirlere "Sanat Sokağı" ve okulun bahçesinde kurulan standlar gezdirilerek bilgiler verildi.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI