"heveslenmeyin/images/reklam/detaylipuan/sondakika-haber" İLE İLGİLİ HABERLER

Ataşehir'deki sır olay çözüldü! Bulunan ceset televizyon sunucusu çıktı
Ataşehir'de hastane otoparkında otomobil içinde bulunan cesedin televizyon programlarında sunuculuk yapan Işıl Deniz Palabıyıklar (41)'a ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili kan donduran detaylar da ortaya çıktı.
İletişim'den İsrail’e 'tedbir' çağrısı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İsrailli yetkililere, sivil kayıpları görmezden gelmeyi bırakma ve haber emekçilerini korumak için güçlü tedbirler alma çağrısında bulundu.
Kadıköy-Sabiha Gökçen metrosundaki arızada son durum
Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattında sabah saatlerinde yaşanan teknik arıza nedeniyle bazı seferlerde aksamalar oluştu. Konuyla ilgili Metro İstanbul'dan açıklama yapıldı.
GSM şirketi 3. şahıs firmalarla birlikte vatandaşın cebine göz dikti!
Bilecik’te yayın yapan bir yerel haber sitesinin Whatsapp ihbar hattı olarak kullandığı Kurumsal GSM hattına gelen SMS, ile GSM Operatörleri 3. Şahıs firmalarla birlikte vatandaşın cebine göz diktiği görüldü.
Genel Başkan Akşener’in yüzü gözükmüyor dediler, mikrofonları indirdiler!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kahramanmaraş programında basın mensuplarının mikrofonları kürsüden indirildi. Yerel ve ulusal basın mensuplarının mikrofonlarının indirildiği kürsüde sadece bir haber ajansının mikrofonunun bulunmasına, mikrofonları indirilen gazeteciler tepki gösterdi.
Türkiye arabulucu olabilir mi? Dr. Ağca Filistin-İsrail gerilimini değerlendirdi
Filistin-İsrail gerilimini değerlendiren Siyaset Bilimi uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Fehmi Ağca, “Sarsılmaz, güçlü İsrail devleti imajı, Hamas'ın baskınıyla ciddi bir şekilde sarsıldı ve saldırıyı önceden haber alamayan MOSSAD hakkında soruşturma başlatıldı.” dedi.
Galatasaray’ın konuğu olduk... İrfan Saraloğlu ile özel röportaj
İGFA Edirne Temsilcisi, Medya Keşan Haber Sorumlusu ve Keşan Postası Yazı İşleri Müdürü Erdoğan Demir ile Keşanspor’un eski futbolcularından İrfan Saraloğlu’nun Florya Metin Oktay Tesisleri'nde konuğu olarak kendisiyle özel bir röportaj gerçekleştirdi.
Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 46 tutuklama
Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik hava destekli operasyonda gözaltına alınan 59 şüpheliden 46’sı tutuklandı.
Basın İlan Kurumu resmi ilanlar için yeni sistemle ilgili soruları yanıtladı
1- 30 Eylül 2023 tarihi itibarıyla asgari ziyaretçi trafik şartını yerine getiremeyen internet haber sitelerinin durumu ne olacak?
Zeynep Bastık lavanta işine giriyor
Yazı konserlerle ve reklam iş birlikleriyle geçiren Zeynep Bastık lavanta yetiştirmek için kolları sıvadı. Urla’daki çiftlik evinin arazisinde bir lavanta tarlası oluşturmaya hazırlanan Zeynep Bastık çok heyecanlı…
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI