"hayvan/tum-haberler/s/keywords/hayvan/tum-haberler/70/s/keywords/hayvan/tum-haberler/s/keywords/hayvan/tum-haberler/70/21" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan Hayvan Pazarını ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan ın temel geçim kaynaklarının başında gelen hayvancılığın alım-satımının yapıldığı Ardahan Hayvan pazarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Ardahan'da Merada çalınan büyükbaş hayvanlar bulunarak sahibine teslim edildi
Ardahan'da köyde merada otlarken çalınan 8 büyükbaş hayvan, jandarma ekiplerinin çalışmasıyla bulunarak sahibine teslim edildi.
Ardahan'da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı
M.A.S'nin kullandığı 36 AZ 444 plakalı otomobil, Ardahan Güney Çevre yolunun Hayvan Pazarı Kavşağında M.A'nın kullandığı 36 EU 362 plakalı kamyonet ile çarpıştı.
Çıldır gölü çevresini kendisine mesken edinen ve bölgeyi komple saran yeşil sinekler vatandaşları canından bezdirdi
Ardahan'da büyük istila başladı. Çok yakında tüm Türkiye'yi ağ gibi saracaklar. O hayvan hep birlikte hücuma geçti. Ardahan’ın ki Çıldır gölü çevresine giriş neredeyse imkansız hale geldi. Her yerde onlardan var. Bu iş acilen çözülmeli.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çırak Genel Başkan, selefinden bile fason çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Yılın ikinci yarısından itibaren güzel haberler gelmeye başlayacak. Nasıl daha önce enflasyonu tek haneye düşürdüysek aynı başarıyı tekrarlayacağız." dedi
Ayşen ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti...
Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gurda çiftinin kızı Elvan Gruda, 55 yaşında yaşama veda etti. Acı haber, Film Sanayii ve Tüm Sanatçıları Güçlendirme Vakfı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile duyuruldu. Ünlü oyuncu Çiğdem Tunç, konuk olduğu '2. Sayfa' programında Gruda'nın ölümüyle ilgili izleyenleri duygulandıran açıklamalarda bulundu.
Ardahan’dan Ankara’ya büyükbaş hayvan sevkiyatı yapan tır kaza yaptı
Ardahan’dan Ankara’ya büyükbaş hayvan sevkiyatı yapan iş adamı Cavit Çomak’a ait olan tır yoldan düştü
Ardahan'da donmak üzereyken bulunan 3 köpek yavrusu kurtarıldı
Ardahan'da, donmak üzereyken bulunan 3 köpek yavrusu İl Özel İdaresi ekiplerince kurtarıldı. Merkeze bağlı Çamlıçatak bölgesinde karla mücadele çalışması yapan ekipler, Mesire mevkisinde köpek yavrularını fark etti. Ekipler, soğuk ve kardan etkilenerek donmak üzere olan köpek yavrularını araca aldı. Özel idare tesislerine getirilerek bir süre ısıtılan ve yiyecek verilen köpekler, daha sonra Ardahan Hayvan Barınağına teslim edildi.
Ataşehir'deki sır olay çözüldü! Bulunan ceset televizyon sunucusu çıktı
Ataşehir'de hastane otoparkında otomobil içinde bulunan cesedin televizyon programlarında sunuculuk yapan Işıl Deniz Palabıyıklar (41)'a ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili kan donduran detaylar da ortaya çıktı.
Kadıköy-Sabiha Gökçen metrosundaki arızada son durum
Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattında sabah saatlerinde yaşanan teknik arıza nedeniyle bazı seferlerde aksamalar oluştu. Konuyla ilgili Metro İstanbul'dan açıklama yapıldı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI