"hayvan/magazin-/kullanici-girisi/sans-oyunlari" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan Hayvan Pazarını ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan ın temel geçim kaynaklarının başında gelen hayvancılığın alım-satımının yapıldığı Ardahan Hayvan pazarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Ardahan'da Merada çalınan büyükbaş hayvanlar bulunarak sahibine teslim edildi
Ardahan'da köyde merada otlarken çalınan 8 büyükbaş hayvan, jandarma ekiplerinin çalışmasıyla bulunarak sahibine teslim edildi.
Ardahan'da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı
M.A.S'nin kullandığı 36 AZ 444 plakalı otomobil, Ardahan Güney Çevre yolunun Hayvan Pazarı Kavşağında M.A'nın kullandığı 36 EU 362 plakalı kamyonet ile çarpıştı.
Ardahan’da İlkokullar Fiziksel Etkinlik Çocuk Oyunları Şenliği Finali büyük bir coşkuyla gerçekleşti
80. Yıl Şehir Stadyumu’nda düzenlenen Final Oyunları'na yaklaşık 2000 öğrenci, antrenörler eşliğinde çeşitli oyunlarda yarıştı
Çıldır gölü çevresini kendisine mesken edinen ve bölgeyi komple saran yeşil sinekler vatandaşları canından bezdirdi
Ardahan'da büyük istila başladı. Çok yakında tüm Türkiye'yi ağ gibi saracaklar. O hayvan hep birlikte hücuma geçti. Ardahan’ın ki Çıldır gölü çevresine giriş neredeyse imkansız hale geldi. Her yerde onlardan var. Bu iş acilen çözülmeli.
Göle Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ilçede davul zurnayla karşılandı
Burdur'da 17 üniversitenın katılımıyla düzenlenen Afet ve İtfaiye Oyunları Yarışması'na birinci olan Ardahan Üniversitesi Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ilçede davul zurnayla karşılandı.
Üniversiteler Arası yarışta Ardahan Üniversitesi takımı Ekip75 birinci oldu
Türkiye'de ilk kez düzenlenen Üniversitelerarası İtfaiye Oyunları'nda Ardahan'dan gelen EKİP75 takımı birinci oldu. Oyunlarda 17 üniversite ekibi yarıştı ve öğrenciler zorlu etaplarda çevikliklerini sergiledi.
Ardahanlı Naz Arıcı, bir altın madalya daha kazandı.
Buz Pateni branşında ülkemizi başarıyla temsil eden Ardahanlı Nazlı Arıcı, İtalya’da düzenlenen ve Dünya’nın en büyük spor organizasyonu olan Dünya Masterlar Kış Oyunları'nda Türkiye'yi temsil ederek Artistik Buz Pateni Altın Bayanlar II. Kategorisi'nde altın madalya kazandı.
Ardahan’dan Ankara’ya büyükbaş hayvan sevkiyatı yapan tır kaza yaptı
Ardahan’dan Ankara’ya büyükbaş hayvan sevkiyatı yapan iş adamı Cavit Çomak’a ait olan tır yoldan düştü
Ardahan'da donmak üzereyken bulunan 3 köpek yavrusu kurtarıldı
Ardahan'da, donmak üzereyken bulunan 3 köpek yavrusu İl Özel İdaresi ekiplerince kurtarıldı. Merkeze bağlı Çamlıçatak bölgesinde karla mücadele çalışması yapan ekipler, Mesire mevkisinde köpek yavrularını fark etti. Ekipler, soğuk ve kardan etkilenerek donmak üzere olan köpek yavrularını araca aldı. Özel idare tesislerine getirilerek bir süre ısıtılan ve yiyecek verilen köpekler, daha sonra Ardahan Hayvan Barınağına teslim edildi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI