"hayvan/faydali-linkler/s/keywords/hayvan/faydali-linkler/3/detaylipuan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan Hayvan Pazarını ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan ın temel geçim kaynaklarının başında gelen hayvancılığın alım-satımının yapıldığı Ardahan Hayvan pazarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Ardahan'da Merada çalınan büyükbaş hayvanlar bulunarak sahibine teslim edildi
Ardahan'da köyde merada otlarken çalınan 8 büyükbaş hayvan, jandarma ekiplerinin çalışmasıyla bulunarak sahibine teslim edildi.
Ardahan'da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı
M.A.S'nin kullandığı 36 AZ 444 plakalı otomobil, Ardahan Güney Çevre yolunun Hayvan Pazarı Kavşağında M.A'nın kullandığı 36 EU 362 plakalı kamyonet ile çarpıştı.
Çıldır gölü çevresini kendisine mesken edinen ve bölgeyi komple saran yeşil sinekler vatandaşları canından bezdirdi
Ardahan'da büyük istila başladı. Çok yakında tüm Türkiye'yi ağ gibi saracaklar. O hayvan hep birlikte hücuma geçti. Ardahan’ın ki Çıldır gölü çevresine giriş neredeyse imkansız hale geldi. Her yerde onlardan var. Bu iş acilen çözülmeli.
Ardahan’dan Ankara’ya büyükbaş hayvan sevkiyatı yapan tır kaza yaptı
Ardahan’dan Ankara’ya büyükbaş hayvan sevkiyatı yapan iş adamı Cavit Çomak’a ait olan tır yoldan düştü
Ardahan'da donmak üzereyken bulunan 3 köpek yavrusu kurtarıldı
Ardahan'da, donmak üzereyken bulunan 3 köpek yavrusu İl Özel İdaresi ekiplerince kurtarıldı. Merkeze bağlı Çamlıçatak bölgesinde karla mücadele çalışması yapan ekipler, Mesire mevkisinde köpek yavrularını fark etti. Ekipler, soğuk ve kardan etkilenerek donmak üzere olan köpek yavrularını araca aldı. Özel idare tesislerine getirilerek bir süre ısıtılan ve yiyecek verilen köpekler, daha sonra Ardahan Hayvan Barınağına teslim edildi.
Dünya Kadın Çiftçiler Günü Programında Çıldır lı Kadın Çiftçiler Biraraya Geldi
Ülkemizde 1997'den beri Kadın Çiftçiler günü olarak kutlanan 15 Ekim'de bu yıl ilçemizde, çeşitli köylerden gelen arıcılık, kanatlı hayvan yetiştiriciliği, büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiricilişi ile ziraat işleriyle uğraşan Kadın Çiftçilerimizle bir araya geldi.
Dikkat! Yabancı hayvan ısırığından sonra 72 saatiniz var!
Ülke genelinde artan kuduz vakalarına karşı hekimler halkı uyarıyor. Kuduz vakalarında aşının önemi nedir? Kuduz belirtileri nedir? Yabancı bir hayvan ısırdıktan sonra ilk saatlerin önemi nedir? Veteriner Hekim Muhterem Çakır, tüm bu detayları mikrofonuna açıkladı.
İzmir Çiğli’de 'Hayvan Dostu' eğitim protokolü
İzmir'de Çiğli Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilkokul öğrencilerine yönelik hayvan sevgisini pekiştirmeyi amaçlayan Eğitim Protokolü imzaladı.
Kayseri Büyükşehir miniklere hayvan sevgisi aşıladı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuat Attaroğlu Çocuk Kütüphanesi ve Müzik Okulu’nda Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla miniklere hayvan sevgisini aşılamak için anlamlı bir etkinlik yapıldı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI