"adına/magazin-/sondakika-haber/kullanici-girisi" İLE İLGİLİ HABERLER

Çıldır lı Ali Osman Erdoğan 476 bin TL kredi çektirilerek dolandırıldı
Ardahan’ın Çıldır ilçesine bağlı Akkkiraz köyünde çiftçilikle uğraşan Ali Osman Erdoğan, özel bir bankada aradıklarını söyleyen internet dolandırıcıları tarafından adına 476 bin TL kredi çektirilerek dolandırıldığını belirti. Erdoğan, "Ben dolandırıldım siz dikkatli olun. Mahkemeye verdim bir şey çıkmadı" diyerek uyarıda bulundu
Ardahan Üniversitesin de Bağımlı Olma, Özgür Ol Paneli Düzenlendi
Ardahan Üniversitesi nin ev sahipliğinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle Bağımlılık, Siber Suçlar, Dolandırıcılık, Bilişim Suçları, Başkasının Adına Hesap Açılması, Asayiş, Aile İçi Şiddet ve Terör konularını içeren “Bağımlı Olma, Özgür Ol” paneli düzenlendi
Ataşehir'deki sır olay çözüldü! Bulunan ceset televizyon sunucusu çıktı
Ataşehir'de hastane otoparkında otomobil içinde bulunan cesedin televizyon programlarında sunuculuk yapan Işıl Deniz Palabıyıklar (41)'a ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili kan donduran detaylar da ortaya çıktı.
Gri listeye bir çizik daha!
Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil son bir haftada 87 terörist etkisiz hale getirildi. 2023 yılında etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise bin 802'ye yükselirken, gri kategoride aranan terörist 3 ayrı girişi olan mağarada etkisizleştirildi.
Ulaştırma için AB ilişkileri gözden geçirildi
Küresel Geçit Forumu" için Brüksel'de temaslarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ikili görüşmeler kapsamında AB Ulaştırma Komiseri Adina Valean ile bir araya geldi.
İletişim'den İsrail’e 'tedbir' çağrısı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İsrailli yetkililere, sivil kayıpları görmezden gelmeyi bırakma ve haber emekçilerini korumak için güçlü tedbirler alma çağrısında bulundu.
Kadıköy-Sabiha Gökçen metrosundaki arızada son durum
Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattında sabah saatlerinde yaşanan teknik arıza nedeniyle bazı seferlerde aksamalar oluştu. Konuyla ilgili Metro İstanbul'dan açıklama yapıldı.
MÜSİAD Vizyoner'23 iş dünyasına ilham olacak
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 2015 yılından bu yana her iki yılda bir, ulusal ve uluslararası arenada prestijine değer katmak ve marka değerini yükseltmek adına düzenlediği MÜSİAD VİZYONER zirvesinin bu yılki mottosu “BİZ’İN GÜCÜ” olacak.
Manisa Kırkağaç'ta 6 litre verimli sondaj
Manisa Kırkağaç'a bağlı Işıklar Mahallesi'nde daha verimli içme suyu ulaştırmak adına gerçekleştirdiği sondaj çalışmalarını tamamladı. Saniyede 6 litre verime sahip suya ulaşıldı.
GSM şirketi 3. şahıs firmalarla birlikte vatandaşın cebine göz dikti!
Bilecik’te yayın yapan bir yerel haber sitesinin Whatsapp ihbar hattı olarak kullandığı Kurumsal GSM hattına gelen SMS, ile GSM Operatörleri 3. Şahıs firmalarla birlikte vatandaşın cebine göz diktiği görüldü.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI