"Dünyanın/gunun-haberleri/s/keywords/Dünyanın/gunun-haberleri/8/s/keywords/Dünyanın/gunun-haberleri/s/keywords/Dünyanın/gunun-haberleri/8/45" İLE İLGİLİ HABERLER

19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Ardahan’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak
Program, 19 Eylül Perşembe Günü saat 10.00’da Ardahan Valiliği önünde ki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün önemine ilişkin konuşma yapılacak, şiirler okunacak
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Ardahan da esnaf ziyareti yaptı.
Mill Eğitim Bakanı Yusuf Tekin bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ardahan’a geldi. Bakan Tekin, ”Dünyanın en iyi modelini de getirsek, öğretmen arkadaşlar bunu içselleştirmese bunun hiçbir karşılığı olmaz" dedi
Faruk Demir Çıldır’da Ardahan’ı tanıttı
Çıldır Gölü’nde yayınlanan Görkemli Hatıralar programına katılan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, kentin hem tarihi zenginliklerini hem de tadına doyulmaz yemeklerini dünyanın dört bir tarafındaki izleyicileriyle buluşturdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl paylaşımı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle, "Bugün Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümüne ulaşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşayan vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı canıgönülden tebrik ediyorum" dedi.
Ekşi maya ekmek israfı önlüyor
Dünya Ekmek Günü’nde ekşi mayalı ekmeğin faydalarına dikkat çeken Puratos Türkiye'nin dünyanın ilk ve tek Ekşi Maya Kütüphanesi’nde 30 farklı ülkeden 145 ekşi maya yer alıyor.
Sur'un sembolik alanları sergilerle buluştu
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 100 gün boyunca 11 ayrı ilde gerçekleştirilen ve bu özelliği ile dünyanın en uzun süreli festivalleri arasında yer alan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’nin en önemli duraklarından biri olan Diyarbakır Sur Kültür Yolu Festivali sergiler, söyleşiler, tiyatro oyunları, dini etkinlikler ve çocuk etkinlikleriyle devam ediyor.
Koşu dünyası masalsı atmosferde buluştu
Koşu dünyasının kalbi 10. kez Kapadokya’nın masalsı atmosferinde attı. Dünyanın dört bir yanından Kapadokya’da buluşan binlerce koşusever; efsanelere, doğal güzelliklere ve çok daha fazlasına yakından şahit oldu.
Dijital dünyanın parasız çalışanlarıyız
Dijital dünyanın parasız çalışanlarıyız
Halkbank'a 30 ödül birden
Halkbank, dünyanın önde gelen prestijli ödül programlarından biri olarak kabul edilen Silikon Vadisi merkezli The Globee Awards’tan 21 altın, 5 gümüş ve 4 bronz ödül kazanarak önemli bir uluslararası başarıya daha imza attı.
BTSO üyeleri Anuga Fuarı’nı ziyaret etti.
Küresel Fuar Acentesi kapsamında Bursa gıda sektörü temsilcileri, Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen dünyanın en büyük gıda fuarı Anuga 2023 Gıda ve İçecek Fuarı’nı ziyaret etti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI