19-10-2023 23:26:57

Kaza geçiren ünlü oyuncu Esra Akkaya, oğluyla birlikte ölümden döndü

Mahallenin Muhtarları dizisiyle bir döneme damga vuran oyuncu Esra Akkaya'nın içerisinde oğlu Can Alex'in de bulunduğu otomobil, Bodrum'da kaza yaptı. Akkaya ve oğlu kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Kaza geçiren ünlü oyuncu Esra Akkaya, oğluyla birlikte ölümden döndü

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Esra Akkaya, içerisinde oğlu Can Alex'in de bulunduğu otomobille Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaza yaptı. Sanatçı ve oğlunun yaralanmadığı kazada araçlarda maddi hasar oluştu.

KAZAYI YARA ALMADAN ATLATTILAR

Kaza, akşam saatlerinde Konacık Mahallesi'nde meydana geldi. Seyit Onbaşı Caddesi'nde seyir halinde olan oyuncu Esra Akkaya idaresindeki 48 ALY 185 plakalı otomobil, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nden gelen Tolga Sözer yönetimindeki 48 GBK 829 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Esra Akkaya ile otomobilde yolcu olarak bulunan Etiyopya'dan evlatlık edindiği 10 yaşındaki oğlu Can Alex, büyük korku yaşadı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken her iki araçta maddi hasar meydana geldi.

"ALLAH KORUDU"

Mahallenin Muhtarları dizisindeki Şirin rolü ile tanınan oyuncu Esra Akkaya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Allah korudu. Oğlum arabada, o yüzden çok önemliydi. Çok korktu ama canımıza bir şey gelmedi. Dikkatli gitsinler. Ben ana yoldan gidiyorum, tali yoldan birden araba çıkıyor. Durmanın imkanı yok, sadece yavaşlayabilirsin. Allah hepimizi korusun, en çok çocuklarımızı. Çocuk korkudan hala titriyor. Ben burada yaşıyorum, 7 sene oldu herhalde. Arada bir gidip gelmelerimiz oldu" dedi.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI