13-12-2023 22:07:16

Kars Ticaret İl Müdürü Adem Beyribey Ardahan Ticaret İl Müdürü olarak atandı

Kars’ta 2016 yılından bu yana Ticaret İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Adem Beyribey, Ardahan’a Ticaret İl Müdürü olarak atandı. Kaynak: Kars Ticaret İl Müdürü Adem Beyribey'in Tayini Çıktı
Kars Ticaret İl Müdürü Adem Beyribey Ardahan Ticaret İl Müdürü olarak atandı

Kars’ta 2016 yılından bu yana Ticaret İl Müdürlüğü görevini yürüten Adem Beyribey, Ardahan’a Ticaret İl Müdürü olarak atandı

Kars Ticaret İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Adem Beyribey, Ardahan’a Ticaret İl Müdürü olarak atandı. Yaklaşık 6 yıldır Ardahan Ticaret İl Müdürlüğü görevini yürüten Tülay Şenel Cumhurbaşkanı kararıyla görevden alınmıştı. 

Tülay Şenel'in yerine ise Kars’ta uzun yıllardır kurumlarda görev yapan ve son olarak Kars Ticaret İl Müdürü görevini yürüten Adem Beyribey atandı. 

BEYRİBEY VEDA MESAJI YAYIMLADI

Ardahan’a tayini çıkan Beyribey, veda mesajı yayımladı. 

Beyribey mesajında, “Doğup büyüdüğüm nefes aldığım Kadim şehrimde uzun yıllar boyunca görev yaptığım Kars Belediyesi, TEDAŞ, Tarım İl müdürlüğü ve Ticaret il Müdürlüğünde etnik kökleri gözetmeden “önce insan ve önce Kars” anlayışıya hizmet ettim. Son görev yaptığım Kars Ticaret İl Müdürlüğünden tayinimin Ardahan Ticaret İl Müdürlüğü'ne çıkmasından dolayı başta Kars halkı olmak üzere; Sayın Valime, Sayın Bakanıma, Sayın Milletvekillerime, kamu kurum ve kuruluşlarındaki yönetici arkadaşlarıma, kurumumdaki çalışma arkadaşlarıma ve basın yayın kuruluşu yöneticileri ve muhabirlerine desteklerinden dolayı şükranlarımı arz ediyor saygılarımı sunuyorum. Allahaısmarladık sağlıkla kalın…” ifadelerini kullandı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI