24-01-2020 15:49:41

Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Ankara da Devam Ediyor

Merkezi Ankara’da bulunan Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAI-FED) 4. Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım Günleri Ankara ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı
Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Ankara da Devam Ediyor

Merkezi Ankara’da bulunan Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAI-FED) 4. Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım Günleri Ankara ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayan ve birbirinden farklı yöresel tatların sunulduğu ve çeşitli etkinliklerin yapıldığı program vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ziyaretçilere kaşar döneri, bal şerbeti, kete, çeçil peyniri, Kağızman elması gibi yöresel ürünler ikram edilirken, aşıkların atışmaları renkli anlara sahne oldu. İllere ait kaz yemeği, piti, kesme aşı gibi birçok yöresel mutfak lezzetleri de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri açılış programına, son Başbakan Binali Yıldırım, Kars Valisi Türker Öksüz, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Iğdır Valisi Enver Ünlü, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir,  AK Parti Kars Milletvekilleri 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Prof.Dr.Yunus Kılıç, ATO Başkanı Gürsel Baran, Ardahan Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci, Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım, bakanlıkların üst düzey yetkilileri, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

Yapılan konuşmaların ardından stantlar gezilerek sergilenen ürünler hakkında bilgiler alındı, misafirlere kaşardan hazırlanan döner ikram edildi. Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri, 23-24-25-26 Ocak tarihleri arasında 10.00 ile 21.00 saatleri arasında Anfa Altınpark Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaret edilebilecek.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI