KARS HABERLERİ

Erzurum, Kars ve Ardahan'da Ramazan Bayramı Törenleri
Erzurum, Kars ve Ardahan'da Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen törenlerde valiler ve diğer yetkililer vatandaşlarla bayramlaştı.
Kars ve Ardahan'da Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü kutlandı
Kars ve Ardahan'da Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü kutlamaları düzenlendi. Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Hükümet Konağı önünde yapılan törende çelenk sunumu ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Kars Şehitliği'nde ise ş..
Kars'ta nisanda kar yağdı! Her taraf beyaza büründü
Soğuk geçen kışlarıyla bilinen Kars'ta nisan ayında da kar yağdı. Yağışın ardından bazı köyler beyaza bürünürken kentin yüksek kesimlerinde kar yağışının etkisi sürüyor.
Kars ve Ardahan'da Kar Sonrası Soğuk Hava Etkili Oldu
Kars'ın Sarıkamış ilçesi ve Ardahan'da karın ardından soğuk hava etkili oldu. Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye düştüğü ilçede, araçların camları buz tuttu, bina çatılarında buz sarkıtları oluştu. Belediye ekipleri kar küreme çalışmaların..
Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum'dan birlik beraberlik mesajı
Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Ali Uçum, Serhat Ardahan Spor karşılaşması öncesinde birlik beraberlik mesajı verdi. Başkan Uçum, tüm sporseverleri maça davet etti ve kardeşlik kazanacağını vurguladı.
Bakan Tekin'den Kars ziyareti
Bakan Tekin'den Kars ziyareti
AK Parti Susuz Belediye Başkan Adayı Murat Uray Trafik Kazasında Yaralandı
AK Parti Susuz Belediye Başkan adayı Murat Uray, Kars-Ardahan kara yolu Susuz ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaralandı. Uray, hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi.
Kristal Kar ile hız buluşması
Kristal Kar ile hız buluşması
Kars'ta CHP'nin istifa depremi! Topluca MHP'ye katıldılar
Kars'ta CHP'nin DEM Parti ile yaptığı ittifaktan rahatsız olduklarını dile getiren çok sayıda CHP'li, partilerinden istifa ederek MHP'ye katıldı. MHP rozetleri İl Başkanı Tolga Adıgüzel tarafından takılan kişiler, 31 Mart'taki yerel seçimlerde Cumhur İtti..
Buz kaplı zeminde nefes kesen yarış
Buz kaplı zeminde nefes kesen yarış
Gazi Kars Platformu kuruldu
Gazi Kars” Platformu kuruldu
Kars ürünleri Konya’da analiz edilecek
Kars ürünleri Konya’da analiz edilecek
Erzurum, Kars ve Iğdır'da 18 yerleşim yerine kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor
Olumsuz hava koşulları nedeniyle Erzurum'da 2 kırsal mahallenin yolu ulaşıma kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kapalı yollarda karla mücadele çalışmasına devam ediyor. Kar ve tipi nedeniyle Iğdır'da 15, Kars'ta ise 1 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuy..
Kazım Karabekir'in vefatının 76. yılı Kars'ta anıldı
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e verdiği destekle İstiklal Mücadelesi'nin kırılma noktasına adını yazdıran ve Doğu Anadolu'da kazandığı zaferlerle milletin gönlünde yer eden asker ve devlet adamı Kazım Karabekir, vefatının 76...
Kars'ta 24 düzensiz göçmen menfezde yakalandı
Kars'ta yasa dışı yollarla yurda giren 24 düzensiz göçmen, saklandıkları menfezde yakalandı. Göçmenler, donma tehlikesi geçirdikleri için Jandarma'ya teslim edildi.
Kars'ta Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Organizatör ve 24 Düzensiz Göçmen Yakalandı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Akbaba köyü çevresinde düzenledikleri operasyonda 2 organizatör ve 24 düzensiz göçmeni yakaladı. Göçmenler, donma tehlikesi geçirdikleri için Jandarma'ya teslim edildi.
Kars'taki Ani Ören Yeri Kış Mevsiminde Ziyaretçilerini Ağırlıyor
UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Kars'taki Ani Ören Yeri, ziyaretçilerini kış mevsiminde karla kaplı güzelliğiyle ağırlıyor. Türkiye-Ermenistan sınırında yer alan Ani, farklı kültür ve medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir antik şehirdir. İslam mim..
Kars'ta trafik kazası; 1'i ağır 9 yaralı
Kars'ta etkili olan kar yağışı sonrası karayollarında oluşan buzlanma nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç karıştı. 9 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri güvenlik önlemleri aldı ve tahkikat başlatıldı.
Kars'ta Kar ve Tipi Ulaşımda Aksamalara Neden Oldu
Kars'ta etkili olan yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Sarıkamış ilçesinde bazı tırlar yolda kaldı ve araç kuyrukları oluştu. Karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde de kar yağışı etkili oldu...
DAP Bölgesi projeleri için uygulayıcı kuruluşlara 29 Ocak’ta bilgilendirme toplantısı yapılacak
Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan 2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında, DAP Bölgesi projeleri için uygulayıcı kuruluşlara 29 Ocak’ta bilgilendirme toplantısı yapılacak.
Zafer Partisi, Kars ve Iğdır'da Cumhur İttifakı'nın adaylarını destekleyecek
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kars'ta DEM Parti'nin kazanmasının önüne geçmek için Cumhur İttifakı'nın adayını destekleyeceklerini açıkladı. Özdağ, "Benzer tavrı Iğdır'da da alacağımızı duyurmuştuk. Şaşırtıcı bazı adımları önümüzdeki günlerde te..
Sarıkamış şehitleri ABD'de unutulmadı
Sarıkamış şehitleri ABD'de unutulmadı
MSB'den Sarıkamış şehitlerine anma
MSB'den Sarıkamış şehitlerine anma
Türkiye Sarıkamış şehitlerine yürüdü
Türkiye Sarıkamış şehitlerine yürüdü
Sarıkamış'ta kardan heykellerinin açılışı yapıldı
Sarıkamış'ta 109 yıl önce şehit olan 90 bin askerinin anısına yapılan kardan heykellerin açılışı Bakan Bak ve Göktaş tarafından gerçekleştirildi. Heykeller, Sarıkamış Kayak Merkezi'nde eksi 5 derece soğukta, 200 kamyon kar kullanılarak yapıldı. Törene Ail..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak: Sarıkamış, fedakarlığın, cesaretin ve vatan sevgisinin destanıdır
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, Sarıkamış'ın fedakarlığın, cesaretin, inancın ve vatan sevgisinin destanı olduğunu söyledi. Sarıkamış Harekatı'nın 109'uncu yılı etkinlikleri kapsamında, Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki bir otelde..
Sarıkamış Harekatı'nın 109. yılında binlerce kişi meşaleli yürüyüş gerçekleştirdi
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 109. yılı etkinlikleri kapsamında binlerce kişi, ellerinde Türk bayrakları ile kar altında meşaleli yürüyüş gerçekleştirdi.
Kars'ta Zincirleme Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenler Kocaeli'de Toprağa Verildi
Kars'ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri Kocaeli'de defnedildi. Kazada hayatını kaybeden belediye personeli sürücü Ömer Urağ'ın cenazesi Yavuz Sultan Merkez Camisi'nde, yolcu Faruk Akbulak'ın cenazesi ise ..
Sarıkamış ta şehit heykelleri, ziyaretçilerine duygusal anlar yaşatıyor.
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Sarıkamış Harekatı'nın 109. yılı anma etkinlikleri kapsamında yapılan kardan şehit heykelleri, ziyaretçilerine duygusal anlar yaşatıyor.
Kars'ta Zincirleme Trafik Kazası: 2 Ölü, 8 Yaralı
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Kazanın meydana geldiği bölgede kar ve buzlanma etkili oluyor.
Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı için Sarıkamış Ekspresi hareket etti
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı kapsamında Sarıkamış Ekspresi, Ankara Tren Garı'ndan hareket etti. Programa katılan binlerce genç, üç gün boyunca şehitleri anacak. Ankara, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzi..
Kırşehir Şehit Aileleri, Sarıkamış şehitlerini anmak için Kars'a gidiyor
Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri, Sarıkamış şehitlerini anmak için Kars'a gidiyor. Dernek Başkanı Mutlu Kılıçaslan, Sarıkamış Harekatı'nda şehit olan vatan evlatlarını unutmadıklarını belirterek, anma etkinliklerinin 5 Ocak Cuma ..
Kars'ta Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama, 7 Serbest
Kars'ta bir apart eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda ele geçirilen uyuşturucu madde ve haplarla ilgili olarak 1 kişi tutuklandı, 7 kişi ise serbest bırakıldı.
Kars'ta traktör ile tır çarpıştı: 1 ölü
Kars'ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza; Kars'ın Arpaçay ilçesinde bağlı Kuyucuk köyü mevkiinde meydana geldi. Akyaka'dan Kars'a seyir halindeki tır ile Arpaçay'dan Kuyucuk köyüne seyir halindeki traktör çarpıştı. Çarpışmanın..
Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen askerler, harekatın 109'uncu yılında anılacak.
Osmanlı ordusunun Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak için başlattığı Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen askerler, harekatın 109'uncu yılında anılacak
Sarıkamış Şehitleri'nin anısına kardan heykeller yapılmaya başlandı. İşte o kardan heykellerden kareler...
Kars Sarıkamış'ta Allahu Ekber Dağları'nda donarak vefat eden Sarıkamış Şehitleri'nin anısına kardan heykeller yapılmaya başlandı. İşte o kardan heykellerden kareler
Kars'ta FETÖ üyesi 3 kişi yakalandı
Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalarda, FETÖ/PDY terör örgütüne üye olan 3 kişi yakalandı. Yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali hayatını kaybetti
Kars'ta kalp krizi geçiren MHP'li Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, tedavi gördüğü Ankara'da hayatını kaybetti. Cenazenin Kars'a getirilerek Sarıkamış'ta defnedileceği belirtildi.
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sarıkamış Alisofu Şehitliği'ni ziyaret etti
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kars ve Ardahan programlarına katılmak üzere Erzurum'a geldi. Tatar, Sarıkamış Alisofu Şehitliği'ni ziyaret ederek karanfil bıraktı. Kars Kafkas Üniversitesi'ndeki konferansa katılacak olan Tatar, şehitlikte Kur'an-ı Kerim ..
resim yok
Sarıkamış Harekatı anma etkinlikleri kapsamında, şehit asker heykellerinin yapımında kullanılmak üzere kar taşınıyor. Sarıkamış ilçesinde yapılacak olan etkinliklerde, şehit asker figürlerinin yansıtılacağı kardan heykeller için Handere Bölgesi'nden kamyo..
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Kars'ta Kışa Hazırlık Tatbikatı Yaptı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kars'ta elektrik iletim hatlarında meydana gelebilecek buz yükünün etkilerini gözlemlemek amacıyla kışa hazırlık tatbikatı yaptı. Tatbikatta, kriz yönetimi, buz yükünün elektrik sektörüne etkileri ve alınacak önlemler ..
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kars'ta konferansa katıldı
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kars'ta düzenlenen 'KKTC'nin Türk Dünyası İçerisindeki Stratejik Önemi' konulu konferansa katıldı. Tatar, konferansta yaptığı konuşmada Türkiye'nin Kıbrıs'ta söz hakkının olması gerektiğini vurguladı. Tatar ayrıca Kars Vali..
resim yok
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kars'ta düzenlenen 'KKTC'nin Türk Dünyası İçerisindeki Stratejik Önemi' konulu konferansa katıldı. Tatar, Kıbrıs'ın geleceğinde Türk tarafının söz hakkı olacağını vurgulayarak, Türkiye'nin bu konudaki önemini belirtti. Tata..
Kars'ta Susuz Şelalesi Soğuk Hava İle Kısmen Dondu
Kars'ta hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle birlikte Susuz Şelalesi'nin bir bölümü buzla kaplandı. Kentte dere, nehir ve göletlerin buzla kaplandığı görüldü.
Kars okullar tatil mi? 25 Aralık Kars okul var mı? Kars'ta okullar tatil edildi mi?
Kars'ta okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. 25 Aralık'ta Kars'ta okul var mı, yok mu sorusu öğrenciler ve veliler tarafından araştırılıyor. Peki, Kars okullar tatil mi? 25 Aralık Kars okul var mı? Kars'ta okullar tatil edildi mi? İşte detayla..
Çıldır Gölü'nde Atlı Kızak Sezonu Açıldı
Kars'ta Türkiye'nin en büyük 2'nci gölü olan Çıldır Gölü'nün donan kısmında atlı kızak sezonu açıldı. Buz kalınlığının ardından atlı kızaklarda ilk kez buz üzerine indi. Bölgeye gelen turistler, gölün buzlu yüzeyinde atlı kızak ve kar motorlarıyla gezinti..
Kars'ta Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Eğitime Ara Verildi
Kars'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle bir gün boyunca eğitime ara verildi. Çocuklar ise kızakla kayarak eğlendi.
Kars'ta Uyuşturucu Taciri 2 Kişi Tutuklandı
Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takip edilen otomobilde yapılan aramada, 31,76 gram Metamfetamin maddesi ve 1 cam aparat ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.
Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi'ni Ziyaret Etti
Kartal Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alan Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi'ni ziyaret etti. Ziyarette, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Kars ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan yer aldı.
Sarıkamış Kayak Merkezi'nde Kar Sevinci
Kar kalınlığı 60 santimetreyi bulan Sarıkamış Kayak Merkezi'ne gelen turistler, kayak, snowboard ve kızak kaydı yapıyor. Sarıçam ormanları ve uzun pistleriyle ünlü olan kayak merkezinde sezon hareketlendi.
Kars'ta Otomobilde Uyuşturucuyla Yakalanan 2 Zanlı Tutuklandı
Kars'ta polis tarafından durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, gizlenmiş 31,76 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili olarak A.D. ve B.D. isimli 2 zanlı tutuklandı.
Kars ta Kar yağışı etkili oldu, 72 köy yolu ulaşıma kapandı
Kars'ta okullar olumsuz hava koşullarından dolayı 1 gün tatil edilirken, kentte kar ve tipiden dolayı 72 köy yolu ulaşıma kapandı.
Kars'ta 5 Katlı Binada Doğalgaz Patlaması: 1'i Ağır, 3 Yaralı
Kars'ta 5 katlı binada doğalgaz patlaması: 1'i ağır, 3 yaralı Kars'ta 5 katlı bir binada meydana gelen doğalgaz patlaması ve sonrasında çıkan yangında 1'i ağır 3 kişi yaralanırken, patlamadan çevredeki binalarda zarar gördü.
Halk Ozanı Arif Gökçe, Kars'ta Muhtar Adayı Olarak Sazlı Sözlü Oy İstiyor
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Kars'ta mahallesinden muhtar adayı olan halk ozanı Arif Gökçe, evleri gezerek vatandaşlardan sazlı sözlü oy istiyor. Şehir merkezinde bulunan 23 mahalle ve 382 köyde muhtar adayları se..
Turistik Doğu Ekspresi 2023-2024 seferleri başladı
Ankara-Kars güzergahında sefer yapan Turistik Doğu Ekspresi, 2023-2024 dönemi ilk seferine başladı. Sarıkamış'a ulaşan tren yolcuları davullu-zurnalı ve meşaleli karşılama ile karşılandı.
Turistik Doğu Ekspresi Kars'a Ulaştı
Ankara'dan yola çıkan Turistik Doğu Ekspresi 24 saat süren masalsı yolculuğun ardından Kars'a ulaştı. Yolcular, Kars Gar Binası'nda aşıklar tarafından karşılandı ve Kars Valisi tarafından kırmızı karanfil verildi. Turistik Doğu Ekspresi yolcuları, Kafkas ..
Turistik Doğu Ekspresi İlk Seferini Tamamladı
Ankara'dan Kars'a yapılan Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi tamamlandı. Yaklaşık 30 saat süren yolculuğun ardından tren Kars'a ulaştı. Yolcular çiçeklerle karşılandı ve gösteriler yapıldı.
Kars'ta metruk binaların yıkımı devam ediyor
Kars'ta metruk binaların yıkımları devam ediyor.
Kars'ta kırmızı et satışı denetlendi
Kars Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bulunan işletmelere yönelik kırmızı et satışı denetimleri yapıyor. Denetimlerde işletmelerin hijyen şartları, etlerin menşei ve mühür durumu inceleniyor.
Turistik Doğu Ekspresi Kars Yönünde İlk Seferine Uğurlandı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Ankara-Kars hattında hizmete sunulan Turistik Doğu Ekspresi, Kars yönünden ilk seferine uğurlandı. Turistik Doğu Ekspresi, artan yolcu talebini karşılamak ve iç turizmi artırmak amacıyla hizmete sunulmuştur...
Kartal Belediyesi'nde Minikler Yerli Malı Haftası'nı Kutladı
Kartal Belediyesi'ne bağlı 14 kreşte eğitim gören minikler, öğretmenleriyle birlikte Yerli Malı Haftası'nı renkli gösteriler ve etkinliklerle kutladı. Etkinlikte Türkiye'nin 7 bölgesinin zenginlikleri tanıtıldı ve yerli malı kullanımının önemi vurgulandı...
Kars'ta Sezonun İlk Gravyer Peynirleri Tezgahlarda
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sezonun ilk gravyer peynirleri tezgahlardaki yerini aldı. Kars'ta gravyer peyniri yaklaşık 4 aylık bir süreçte hazırlanıyor. Kilosu 400 liradan satışa sunulan peynir, Türkiye'nin her noktasına sipariş üzerine ulaştırılıyor...
Kars'ta başlayan plastik çöp toplama yürüyüşü 93 gün sonra İpsala Sınır Kapısı'nda tamamlandı
Uluslararası Su Elçileri Federasyonu (USEF) tarafından "İnsanı Dönüştür Projesi" kapsamında plastik çöp toplama ve kirlilikle mücadele amacıyla Kars'ta başlayan ve 93 gün süren çöp toplama yürüyüşü İpsala Sınır Kapısı'nda son buldu...
Sarıkamış'ta ilkokul öğrencileri
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde "Şehitlere Vefa Projesi" kapsamında ilkokul öğrencileri şehitlikleri ziyaret edip saygı yürüyüşü yaptı.
Kars'ta AFAD Eğitimleri Devam Ediyor
Kars İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından düzenlenen eğitimlerde kamu görevlileri ve AFAD gönüllüleri olası afetlere karşı hazırlanıyor.
Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Kars 36 Spor ile bir araya geldi
Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Kars 36 Spor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla yemek bir araya geldi. Altun, Kars 36 Spor'a 3. Lig yolunda başarılar diledi.
CHP Milletvekili İnan Akgün Alp, kalkınma ajanslarının daha etkin çalışması için önlemler talep etti
CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, kalkınma ajanslarının daha etkin çalışması ve mühendislerin ücret artışı talepleri hakkında konuştu.
Kars'ta JAK Timi Kayak Merkezinde Görev Başında
Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde görev yapan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, turistlerin güven içinde kayak tatili yapması için tüm hazırlıklarını tamamladı. Kayak kazaları, kaybolma ve mahsur kalma gibi durumlarda hızlı müdah..
Kars'ta Soğuk Hava Lavaş Gölü'nü Dondurdu
Kars'ın Arpaçay ilçesinde etkili olan soğuk hava nedeniyle Lavaş Gölü'nün yüzeyi kısmen dondu. Kar yağışının ardından soğuk havanın etkili olduğu bölgede, bazı göletler ve dereler buz tutmaya başladı.
Kars 36 Spor Doğubayazıt Spor maçına hazırlanıyor
Kars 36 Spor, Doğubayazıt Spor karşılaşmasından puanla dönmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mikail Üzümcü nezaretinde yapılan antrenmanlarla takımın formu yükseltiliyor.
Denizli'de krom madeni göçüğünde hayatını kaybeden maden mühendisi toprağa verildi
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen krom madeni göçüğünde hayatını kaybeden maden mühendisi Kadir Özer'in cenazesi, memleketi Kars'ın Arpaçay ilçesinde defnedildi.
Denizli'deki Krom Madeni Göçüğünde Hayatını Kaybeden Mühendis Toprağa Verildi
Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki krom madeninde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden mühendis Kadir Özer, memleketi Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Büyük Çatma köyünde defnedildi. Özer'in cenaze namazına ailesi ve yakınları katıldı...
Kars'ta Kurulan Tiyatro Topluluğu 'Oz Büyücüsü' Oyununu Sahneledi
Kars'ta kurulan tiyatro topluluğu tarafından 'Oz Büyücüsü' adlı çocuk oyunu sahnelendi. Kars Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte çocuklar ve aileleri keyifli vakit geçirdi. Oyun, aralık ayı boyunca ücretsiz olarak sahnelenecek.
Denizli'de Krom Madeni Göçüğünde Hayatını Kaybeden Mühendis Son Yolculuğuna Uğurlandı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bir krom madeninde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden mühendis Kadir Özer, memleketi Kars'ın Arpaçay ilçesinde toprağa verildi. Özer'in cenaze namazına ailesi ve yakınları katıldı.
Kars'ta Tarihi Tren İstasyonundaki Çam Ağaçları Kuruyor
Kars'ta bulunan tarihi Benli Ahmet İstasyonu'nda 55 yıl önce dikilen çam ağaçları bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle kurumaya başladı. Bu durum, Kars turizmi için önemli bir nokta olan istasyonun çevre temizliği ve ağaçların korunması çalışmalarının yapı..
Turistik Doğu Ekspresi Sezonun İlk Seferiyle Kars'a Ulaştı
Turistik Doğu Ekspresi, 30 saatlik yolculuğun ardından Kars'a ulaştı. Yolcular çiçeklerle karşılandı ve Kafkas Halk Oyunları gösterisiyle karşılandı.
Kars'ta Silah Operasyonunda Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
Kars'ta yapılan silah operasyonunda 7 adrese eşzamanlı düzenlenen baskında çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde çocuklar karın keyfini çıkardı
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kar yağışını fırsat bilen çocuklar kayak yaparak ve kar topu oynayarak eğlendi. İlçede kar kalınlığı 55 santimetreye ulaştı.
Kars'ta çeşitli suçlardan aranan 3 kişi yakalandı
Kars'ta haklarında çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan ve aranan 3 kişi polis ekiplerince yakalandı.
Doğu Ekspresi sezonun ilk seferine çıktı
Doğu Ekspresi sezonun ilk seferine çıktı
Turistik Doğu Ekspresi Yeniden Seferlere Başlıyor
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, TBMM'de yaptığı konuşmada Turistik Doğu Ekspresinin yeniden seferlerine başlayacağını söyledi. Ankara- Sivas- Erzincan- Erzurum- Kars arasında işleyen Turistik Doğu Ekspresi 11 Aralık'ta seferlerine başlaya..
Erzurum, Kars ve Ardahan'da Ramazan Bayramı Törenleri
Erzurum, Kars ve Ardahan'da Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen törenler..
Kars ve Ardahan'da Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü kutlandı
Kars ve Ardahan'da Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü kutlamal..
Kars'ta nisanda kar yağdı! Her taraf beyaza büründü
Soğuk geçen kışlarıyla bilinen Kars'ta nisan ayında da kar yağdı. Yağışın a..
Kars ve Ardahan'da Kar Sonrası Soğuk Hava Etkili Oldu
Kars'ın Sarıkamış ilçesi ve Ardahan'da karın ardından soğuk hava etkili old..
Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum'dan birlik beraberlik mesajı
Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Ali Uçum, Serhat Ardahan Spor karşılaşması önces..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI