12-09-2021 14:33:53

Karakoç Kısa bir zaman dilimine sıkıştırılmış bir seçime giriyoruz.

ADSYB için güçlü bir yönetim oluşturduklarını açıklayan Karakoç: “Amacımız ADSYB´yi üyelerimiz ile birlikte şeffaf bir yönetim ile ileriye taşımak olacaktır. Kısa bir zaman dilimine sıkıştırılmış bir seçime giriyoruz. Ama siz değerli yol arkadaşlarımızın özverili çalışması sayesinde bu dezavantajlı durumu lehimize çevirebildik. Bu nedenle tek-tek her birinize ayrıca teşekkür ediyorum" dedi
Karakoç Kısa bir zaman dilimine sıkıştırılmış bir seçime giriyoruz.

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak Ardahan Damızlık Sığır Birliği Olağan Genel Kongresi öncesi basınla bir araya gelen Başkan Adayı Saim Karakoç, projelerini anlattı ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Yönetim kurulu üyelerini de basınla tanıştıran Karakoç, seçimi kazanacaklarını ve projeleri hayata geçirmek için söz vermesi dikkatlerden kaçmadı.

ADSYB için güçlü bir yönetim oluşturduklarını açıklayan Karakoç: “Amacımız ADSYB´yi üyelerimiz ile birlikte şeffaf bir yönetim ile ileriye taşımak olacaktır. Kısa bir zaman dilimine sıkıştırılmış bir seçime giriyoruz. Ama siz değerli yol arkadaşlarımızın özverili çalışması sayesinde bu dezavantajlı durumu lehimize çevirebildik. Bu nedenle tek-tek her birinize ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

ADİL VE ETİK KURALLAR ÇERÇEVESİNDE İNSANLARI ÜZMEDEN KAZANACAĞIZ

Karakoç; "Hepimiz bu birlik bünyesinde hayvancılıkla uğraşan üyeleriz. Bu nedenle maruz kaldığımız sorunları uzun-uzun anlatıp sizlerin değerli zamanını almayacağım. Öncellikle bazı kavram ve söylemlere açıklık getirmek istiyorum. Biz rakip değiliz. Biz binlerce üyenin olduğu ADSYB´nin daha verimli ve amacına uygun bir şekilde yönetilebileceğine inandığımız için bu göreve talibiz. Bize göre karşımızda duran hiçbir güç yok. Güzel ülkemizin aynası olan Ardahan´ımızın her etnik ve dini farklılıkları kardeşçe, ülkemizin birlik ve bütünlüğü çerçevesinde yaşandığı bir coğrafyanın ferdi olmaktan gurur duyuyoruz. Kazanacağız, ama adilce, etik kurallar çerçevesinde insanları üzmeden kazanacağız. Bu bizim yönetimimizin en büyük gücü olacaktır" açıklamasında bulundu.

ŞEFFAF BİR YÖNETİM UYGULAYACAĞIZ

Karakoç; "Bizler Ardahan´ı oluşturan tüm değerlerin ve etkin çoğulcu düşüncelerin yansımasıyız. Ardahanlıların bu görev için uygun gördüğü emanetçileriyiz. El broşürlerimizde yazılı olan projelerimiz, birlik imkanları düşünülerek hazırlanmış olup hayata geçirilecek projelerdir. Ekonomisi büyük oranda hayvancılığa dayanan ilimizi hak ettiği hizmeti sunarak bölge illeri arasında ilk sıralara getirmek istiyoruz. Sorunlar karşısında muhatap bulabileceğiniz şeffaf bir yönetim sözü veriyoruz. Birliğin amacına uygun etkin bir STK yapma sözü veriyoruz. En önemlisi Birliğimizi üyelerimizle birlikte yöneteceğiz. Bu nedenle kazanan Ardahan olacak. Kazanan Ardahanlı çiftçimiz ve üretecimiz olacaktır” ifadesini kullandı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI