KARADENİZ BÖLGESİ HABERLERİ

Bayburt, Gümüşhane ve Artvin'de kar, yaşamı olumsuz etkiliyor
Bayburt, Gümüşhane ve Artvin’de kar yağışı ulaşımda aksamalara yol açıyor.
Orta ve Doğu Karadeniz'de 470 yerleşim birimiyle ulaşım sağlanamıyor
Giresun, Trabzon, Artvin, Rize, Ordu ve Gümüşhane’de kar nedeniyle toplam 470 yerleşim birimiyle ulaşım sağlanamıyor.
Orta ve Doğu Karadeniz'de kar nedeniyle 541 yerleşimin yolu kapandı
Orta ve Doğu Karadeniz’de kar nedeniyle 541 yerleşim biriminin yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.
Doğu Karadeniz'de 3 ilde eğitime kar engeli
Doğu Karadeniz Bölgesinde kar yağışı nedeniyle Trabzon, Rize ve Orduda ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi.
Doğu Karadeniz'de 533 yerleşim birimiyle ulaşım sağlanamıyor
Doğu Karadeniz’de kar nedeniyle 533 yerleşim biriminin yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.
Bu yaklaşımın art niyetli olduğu savunuldu. Bir açıklama da Valilikten yapıldı.
Bolu'nun Gerede ilçesinde, belediyeye ait hayvan barınağındaki köpeklerin çamur içindeki görüntüleri, hayvanseverlerce görüntülenip, eleştirel açıklamalarla sosyal medyada paylaşıldı. Gerede Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise hayvanların beslenme ve b..
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi yeni bina inşaatının kazan dairesinde yangın çıktı6
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi yeni bina inşaatının kazan dairesinde çıkan ufak çaplı yangın ekipleri harekete geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Hastanın tekmelediği hemşire: Bunları hak etmedim
Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne tedavi için gelen Sema Bekdemir (21) tarafından saçı çekilerek, tekme atılan hemşire Kamer Yurt Dizdar (39), "Artık severek geldiğim hastaneye gelmek istemiyorum. Yanımda biri olmadan dışarı çıkmak istem..
Üzerlerine gelen köpeği öldüren polise soruşturma
Ordu’nun Altınordu ilçesinde sokak köpeğinin insanlara saldırdığı ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ekipteki bir polis memuru, üzerlerine doğru koşarak gelen köpeğe ateş edip öldürdü. Köpeği vuran polis hakkında ‘hayvana zarar verme’, köpeğin sahibi hakk..
Sinop'ta feci kaza: 4 kişi hayatını kaybetti
Sinop'un Türkeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti.
Zonguldaklı genç Ukrayna'daki endişeli bekleyişini sürdürüyor
Ukrayna'da yazılım mühendisliği bölümünde okuyan Zonguldaklı Ege Gürel, seferlerin iptal olması nedeniyle endişeli bekleyişini sürdürüyor. Zonguldak'taki babası Gökhan Gürel ile sık sık telefonda görüşen genç, bulunduğu bölgede sıklıkla bomba seslerinin d..
Çiftlikteki balıkları yiyen su samuru, kapanla yakalanıp doğaya salındı
Bolu'da, üretim çiftliğindeki sazanları yediği tespit edilen su samuru, kapanla yakalanarak doğaya bırakıldı.
Dereye uçan otomobildeki baba ve oğlu, insan zinciriyle ambulansa taşındı
Samsun'da kontrolden çıkıp 60 metre yükseklikten dereye uçan otomobilin sürücüsü Avni Kayıoğlu ile babası Mustafa Kayıoğlu yaralandı. Baba- oğul, vatandaşlar, polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından oluşturulan insan zinciriyle ambulansa ta..
Marketten aldıkları zeytinden taş çıktığını iddia ettiler
Zonguldak’ta yaşayan bir çift, marketten aldıkları zeytinin içinden taş çıktığını iddia etti.
Amasya'daki kazada ölen anne ve oğlu toprağa verildi
Amasya, Şehzadeler Tüneli girişindeki kazada hayatını kaybeden Saliha Tok Başar ve 11 yaşındaki oğlu Eymen Melih Başar İstanbul'da toprağa verildi.
Birlikte yaşadığı kadını öldürdü! 'Tabanca yanlışlıkla ateş aldı' dedi
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde, Faruk Ş. silahını ateşleyerek dini nikahla birlikte yaşadığı Tülin Çetin’i (39) vurdu. Ağır yaralanan Çetin hastanede hayatını kaybetti, Faruk Ş. ifadesinde tabancanın yanlışlıkla ateş aldığını iddia etti...
Koronavirüsten 6 ayda 8 akrabasını kaybeden Şenay da entübe edildi
Rize’nin Güneysu ilçesinde koronavirüs nedeniyle 6 ayda 8 ferdini kaybeden, ölüm korkusu ile 10 yeni mezar yeri hazırlayan Genç ailesinin bir üyesi daha aynı hastalıktan yaşam mücadelesi veriyor. Babası, ağabeyi, 2 halası ve 4 kuzenini bu hastalıktan kayb..
Kastamonu’daki sel felaketinde kaybolan 8 kişi 6 aydır aranıyor
Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinde kaybolan 8 vatandaşa 6 aydır yapılan tüm çalışmalara rağmen ulaşılamadı. Arama çalışmaları ile ilgili bilgi veren Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı, “Çalışmalar artık ihbara dayalı devam ediyor” dedi...
Sahara Milli Parkı Snowboard tutkunlarına ev sahipliği yaptı
- Sahara Milli Parkı Snowboard tutkunlarına ev sahipliği yaptı Artvin’de 2 bin 400 rakımlı Sahara Milli Parkı adrenalin tutkunlarının gözdesi haline geldi.
Sıla Şentürk cinayetinde Hüseyin Can Gökçek tutuklandı!
Giresun’da eski nişanlısı Sıla Şentürk’ü bıçakla boğazını keserek öldürdükten sonra kaçarken yakalanan Hüseyin Can Gökçek (21), emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarıldı. Savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Gökç..
Yangında, 95 yaşındaki kadını sırtında taşıyıp evden çıkaran polise başarı belgesi
Samsun Valisi Zülkif Dağlı, evde çıkan yangında mahsur kalan Mevlüde Yılmaz'ı (95) kurtarıp sırtında taşıyan polis memuru Mehmet Parlak ile komiser yardımcısı Dursun Ali Şekerci'yi 'başarı belgesi' ile ödüllendirdi.
Dehşet dolu dakikalar! Paraşütçü, elektrik tellerinde asılı kaldı
Trabzon’da Akyazı mevkisinden atlayış yapan Ali Atıcı’nın paraşütü, iniş sırasında elektrik tellerine dolandı. Havada asılı kalan Atıcı, ekipler tarafından kurtarıldı.
Artvin'de JASAT ekiplerince yakalanan hırsızlık şüphelisi 2 kişi tutuklandı
Artvin’de bazı işyerlerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.
Akıllanmadılar! Türkiye'nin konuştuğu çocuklar yakalandı
Ordu'da daha önce araç hırsızlığından cezaevine girip, tahliye edilen 3 çocuktan S.Ö. (13) ile A.Y. (14), dün de bir galeriden cip çaldı. Araç, Fatsa'da terk edilmiş olarak bulunurken, 2 çocuk da ilçe merkezinde yakalandı.
Oto galericisi genç lüks otomobilin içinde ölü bulundu
Trabzon’un Of ilçesinde oto galericilik yapan bir kişi yol kenarına çektiği lüks otomobilinin içerisinde ölü olarak bulundu.
Soğuktan titrediğini gördü yeleğini verdi! Yaralılar var
Düzce'de, köprü üzerinden dereye düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı.
Aranan şahıslar uygulamalarda yakalandı
Düzce şehir merkezinde polis ekipleri vatandaşların yoğunlukta bulunduğu cadde, sokaklarda, uygulama yaptı. Yapılan uygulamada araması bulunan 21 kişi yakalandı.
Kamyonete çarpan otomobil üçe bölündü: 1 ölü, 3 yaralı
Trabzon'da, kamyonete çarparak üçe bölünen otomobilin sürücüsü Hamit Çebi (34) hayatını kaybetti. Kazada kamyonetteki 3 kişi de yaralandı.
Samsun şehir merkezinde 'tilki' paniği! Dükkanda görünce şoke oldu
Samsun’da avize dükkanına giren tilki panik ve şaşkınlık oluşturdu. Yaralı olduğu anlaşılan tilki gelen ekiplerce uyuşturularak tedavi edilip tekrar doğaya salınmak üzere götürüldü.
Gümüşhane, Giresun ve Artvin'de kar nedeniyle 96 köye ulaşım sağlanamıyor
Gümüşhane, Giresun ve Artvin’de dün kar yağışının ardından kapanan 96 köy yolunu ulaşıma açma çalışmaları sürüyor.
Giresun Üniversitesi'nde çıkan yangın 6 saatte söndürüldü
Giresun’un Keşap ilçesinde, Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin çatısında çıkan yangın, çevre il ve ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin de desteğiyle yaklaşık 6 saatte kontrol altına alınıp, söndürüldü. Söndürme çalışmalarına katılan 2 itfaiye eri ..
Artvin’de korkunç olay! 67 metrelik uçurumda cesetleri bulundu
Artvin’in Hopa ilçesinde meydana gelen kazada 67 metrelik yükseklikten uçuruma yuvarlanan kamyonetin içinde bulunan iki kişi hayatını kaybetti. Öte yandan kazayla ilgili incelemenin başlatıldığı öğrenildi.
Sümela'da tartışma yaratan görüntü! Bakanlık harekete geçti
Trabzon'da yamaç ıslahı ve restorasyon için ziyarete kapalı olan Sümela Manastırı'na özel izinle DJ’lerin 30 kişilik ekiple çektiği tanıtım filmi sırasında ortaya çıkan çalınan elektronik müziğe danslarla eşlik edildiği görüntüler tepki çekmişti. Kültür v..
Sarp Sınır Kapısı'nda yeniden 29 kilometrelik TIR kuyruğu
GÜRCİSTAN’ın gişe sayısını 3’e indirmesi ile Artvin’deki Sarp Sınır Kapısı’nda uzun TIR kuyrukları oluştu.
Barışma buluşmasında silahlar konuştu! 2 ölü, 6 yaralı
Sinop’un Boyabat ilçesinde, husumetli 2 grubun barışmak için bir araya geldiği buluşmada çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Kavga haberinin duyulmasıyla yaralıların tedaviye alındığı hastane önünde de gerginlik çıktı. Çok sayıda kişi ..
Şoke eden olay! Tüm birikimiyle aldığı otomobilin üzerine balkon çöktü
Amasya’da, inşaat ustası Mehmet Havza'nın (45) tüm birikimi ile aldığı ikinci el otomobilin üzerine balkon çöktü. Kaskosuz otomobili büyük hasar gören Havza, şikayetçi olduğu bina sahibinden masrafının karşılanmasını istedi.
Yürek yakan an! Ölen iki bebek tek tabutla toprağa verildi
Ordu'nun Korgan ilçesinde barakaya benzer bir ahşap evde çıkan yangın sonucu, 8 aylık Yaman bebek ve 3 yaşındaki ağabeyi Eymen Alantepe, feci şekilde yanarak hayatını kaybetti. Çocukların cenazeleri tek tabut içerisinde düzenlenen cenaze töreni sonrası to..
Şavşat Yavuzköy Kış Şenlikleri düzenlendi
Artvin’in sakin şehir unvanlı Şavşat ilçesinde bu yıl 8’incisi düzenlenen Şavşat Yavuzköy Kış Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.
Trabzon’da trafik kazası: 8 yaralı
Trabzon’un Araklı ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 8 kişi yaralandı.
Atatürk Anıtı'na saldıranlarla ilgili flaş gelişme! İfadeleri ortaya çıktı
Samsun'da Onur Anıtı'na saldıranlar mahkemece tutuklanırken, araca urgan ve çelik hayat bağlayan şüpheli, pişman olmadığını söyledi. Öte yandan, şehirde Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na yönelik saldırının ardından başlatılan nöbet de devam etti...
 8 aylık Yaman bebek ve 3 yaşındaki ağabeyi Eymen Alantepe, feci şekilde can verdi
Ordu'nun Korgan ilçesinde barakaya benzer bir ahşap evde çıkan yangın sonucu 8 aylık Yaman bebek ve 3 yaşındaki ağabeyi Eymen Alantepe, feci şekilde yanarak can verdi. Savcılık incelemesinin ardından olay yerindeki cenazelerden alınan buluntular, otopsi i..
Atatürk Anıtı'na çirkin saldırının görüntüleri ortaya çıktı
Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na ip bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı. Saldırıya dair yeni görüntüler ortaya çıktı.
Atatürk heykeli önünde tek yürek
Samsun'da Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp yıkmaya çalışan iki kişiyi halk engelledi. Anıtın önünde toplanan vatandaşlar insan zinciri oluşturdu.
Atatürk Anıtı'na çirkin saldırı! Halatla yıkmak istediler
Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na ip bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı.
Psikiyatri kliniğinde dehşet! Doktora bıçakla saldırdı
Artvin Devlet Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde H.G. (59) adlı hasta, odasına girmeye çalıştığı ruh sağlığı ve sinir hastalıkları uzmanı Dr. Uğur Çıkrıkçılı'ya bıçak çekip, saldırmak istedi. Güvenlik görevlilerinin etkisiz hale getirdiği H.G., polise tesli..
Otomobiliyle kırmızı ışıkta beklerken silahlı saldırıya uğradı
Samsun'da, kırmızı ışıkta beklediği otomobilinde 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan Yasin Y. (26), ağır yaralandı. Yasin Y. tedaviye alınırken, 2 saldırgan aranıyor.
Otobüste arama yapan ekipler bile şoke oldu! Valizinden 20 tabanca çıktı
Rize'den İstanbul'a gitmekte olan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, valizinde 20 ruhsatsız tabanca ele geçirilen N.B., tutuklandı.
Trabzon'da heyelan! Mahalle yolu kapandı
Trabzon'un Yomra ilçesinde, karların erimesiyle meydana gelen heyelanda Özdil Mahallesi’nde yol, ulaşıma kapandı. Belediye ekipleri, yolun açılması için çalışma başlattı
Ordu'da 1 mahalle kayıyor; 2 ev boşaltıldı, 10 ev tehlike altında
Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı İnkur Mahallesi'nde meydana gelen heyelanlarda 1 evin duvarları yıkıldı, bazı yapılarda da çatlaklar oluştu. Riskli 2 ev boşaltılırken, 10 yapının ise tehlikeli olduğu belirtildi. Evinde çatlaklar oluşan Mahizer Özbay (60), "E..
Samsun'da DEAŞ operasyonu! 12 Iraklı gözaltında
Suriye'de terör örgütü DEAŞ'ın sözde karargahına güvenlik güçlerince 2018'de yapılan baskında ele geçirilen listede isimleri bulunan 12 Irak uyruklu, Samsun'da polisin eş zamanlı baskınıyla gözaltına alındı.
Barajlar şehriydi şimdi tüneller şehri oldu
Barajlar şehriydi şimdi tüneller şehri oldu Artvin il sınırları içerisinde bulunan 115 tünelle Türkiye’nin en çok tüneline sahip ili oldu Kentin bu ünvanı almasında en önemli etken ise yine bünyesinde barındırdığı Türkiye’nin ve dünyanın en önemli barajla..
Yatağında hareketsiz halde bulundu! Sır ölüm için soruşturma başlatıldı
Samsun İlkadım ilçesinde yatağında hareketsiz halde bulunan şahsın ölümü şüpheli bulunularak, soruşturma başlatıldı.
Valilik duyurdu! Bir gün süre ile izin verildi
Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre yoğun kar yağışının gece saatlerinden itibaren buzlanma ve don olayı tehlikesi oluşacağından dolayı 28 Ocak 2022 (Cuma) günü, İl genelinde ilçeler dahil engelli ve hamile kamu çalışanların bir gün süre ile i..
Görünce inanamadılar! 'İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum'
Bolu'nun Mengen ilçesinde, hayvancılık yapan Neslihan Ergaş'a ait inek üçüz doğurdu. İlk defa böyle bir olaya denk geldiğini söyleyen Ergaş, "İnek önceden ikişer doğuruyordu, üçüz olunca biz de şaşırdık" dedi.
Ordu’da kar insan boyunu geçti!
Ordu'da etkili olan kar yağışı sonrası renkli görüntüler ortaya çıktı. Akkuş ilçesinde bir vatandaş insan boyunu geçen karın içerisine girerek boy verdi. Sadece elleri gözüken vatandaşın o fotoğrafı, sosyal medyada ilgi gördü.
Bartın'da denize düşen Rus uyruklu gemici kayboldu
Bartın'ın Kurucaşile ilçesi açıklarında, kuru yük gemisinden denize düşen Rus vatandaşı başçarkçı kayboldu. Sahil Güvenlik Komutanlığı gemiciyi bulmak için bot ve helikopterle arama yaptı.
Manzarayı görenler durup cep telefonuna sarılıyor
Manzarayı görenler durup cep telefonuna sarılıyor Sakin şehir Şavşat’ın kış manzaraları büyülüyor Artvin’in sakin şehir ünvanlı Şavşat ilçesinde yer alan Karagöl Sahara Milli Parkı, seyrine doyulmaz kış manzaraları sunuyor.
Kar nedeniyle yaylada 3 gün mahsur kalan 2 çocuk babası ölü bulundu
Amasya’da yoğun kar yağışı nedeniyle yaylada 3 gün mahsur kalan vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı. 34 yaşında iki çocuk babası adamın, kendi imkanlarıyla orman yolunu kullanarak inmeye çalıştığı, soğuk havanın etkisiyle beraber 8 kilometre uzaklıkta, or..
Amasya’da korkutan yangın! 6 kişilik aile ölümden döndü
Amasya’nın Taşova ilçesinde çıkan yangında 6 kişilik aile dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.
Aysel'in kendini vurduğu ortaya çıktı, eşi adli kontrolle serbest
Ordu'nun Aybastı ilçesinde eşi Metin Y. (53) tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldüğü iddia edilen Aysel Y.'nin (36) intihar ettiği ortaya çıktı.​
Düzce'de otoyolda 36 araç çarpıştı: 25 yaralı
Düzce'de TEM Otoyolu Gölyaka gişeler mevkisinde 1 TIR'ın kayması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 26 araç çarpıştı. Kaza bölgesinde bulunan CNN TÜRK ekibinden Esra Emral: "10 dakika içinde 3 büyük kaza arka arkaya oldu. Ambulansların içinde yaralıl..
Zonguldak’ta 70 litre sahte içki ele geçirdi
Zonguldak’ta jandarma ekipleri denetimde 70 litre sahte içki ele geçirdi.
Aç kalınca ilçeye inen tilki, perdeci dükkanına girdi
Ordu’da yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan tilki, merkeze indi. Perdeci dükkanına giren tilki, itfaiye ekiplerince yakalanarak doğaya bırakıldı.
Soluk borusuna fındık kaçan 2,5 yaşındaki Mehmet kurtarılamadı
Ordu'nun Ünye ilçesinde, soluk borusuna kaçan fındık nedeniyle nefessiz kalan Mehmet Yuşa Karaca (2,5), tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Kastamonu'da kar kalınlığı 1,5 metreyi aştı
Kastamonu'nun Cide ilçesinde etkili olan kar, bazı yerlerde 1,5 metreye kadar ulaştı. Birçok köy yolu ulaşıma kapanırken, ekiplerin başlattığı çalışmalar sürdürülüyor.
Artvin'de korkutan yangın! 4 ev kül oldu
Artvin’in Yusufeli ilçesine bağlı Esenkaya köyünde 4 evi saran yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saat süren çalışması sonucu kontrol altına alınıp, söndürüldü. Öte yandan yangın nedeniyle 4 ev kullanılamaz hale geldi.
Doktoru darbetti, suçu çalışanı üstlenmeye kalkınca gözaltına alındılar
Trabzon’da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Mahmut Günay randevusuz muayene olmak isteyen hasta Ali İzmirli'nin (42) saldırısına uğradı. Dr. Günay parmağından yaralandı. Ali İzmirli ‘kasten yaralama’ ve ‘hakaret..
Trabzon'da 'buzlanma' kazası! Bir ölü, bir yaralı
Trabzon’da, kar ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp, kısmen donan dereye düşen otomobildeki sürücü Mustafa Zeren (51) hayatını kaybetti, 9 yaşındaki oğlu ise ağır yaralandı.
Sinop'ta 20 Ocak (Yarın) okullar tatil mi? Sinop Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi mi?
Sinop'ta yarın okullar tatil mi sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kentte etkili olan kar yağışının ardından öğrenci ve veliler 20 Ocak (Yarın) okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Valilikten açıklama geldi mi?
191 köye ulaşım sağlanamıyor
Trabzon’da 110 mahalle ile Artvin’de 191, Giresun’da 241, Rize’de 305, Gümüşhane’de 33 köy olmak üzere toplam 880 yerleşim biriminin yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.
Orman muhafaza memurlarını taşıyan araç kaza yaptı: 2 yaralı
Bolu’nun Göynük ilçesinde görevden dönen orman muhafaza memurlarının bulunduğu aracın kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Raylara düşen futbolcu Eren'in ayağının üzerinden tren geçti
Amasya'da futbolcu Eren Bulut (15), dengesini kaybederek raylara düştü. Ayağı, geçen tren ile ray arasına sıkışan Eren yaralandı.
Ordu’da 2 bin rakımlı yaylada Sarıkamış şehitleri anıldı
Ordunun Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda Sarıkamış şehitleri anıldı. Saygı yürüyüşüne yaklaşık 2 bin kişi katılırken, gençler, 52 metre uzunluğundaki Türk bayrağını taşıdı, askerler de Komando Marşını okudu...
İki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Çorum’un Osmancık ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Yolcu treninin altında kalarak hayatını kaybetti
Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyünde, hemzemin geçitten geçerken trenin çarptığı Adem Güney (50) yaşamını yitirdi.
Korku dolu dakikalar! Büfeyi silahla bastılar
Karabük'te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada birisi ağır 3 kişi yaralandı. Caddeyi kapatan polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Yaşanan silahlı çatışma olayı sonrası 5 kişi gözaltına alınırken, 2 kişinin ise aranmasına devam ettiği öğrenildi..
Babası uyurken evi ateşe verdi
Karabük’te bir kişi evde babası uyuduğu sırada tüpü yakarak evi ateşe verdi. Alevlerin geceyi aydınlattığı yangında yaşanan tüp patlaması mahalleliye korku dolu anlar yaşattı.
Faili meçhul cinayet 21 yıl sonra aydınlatıldı
Ordu’da, 2005 yılında silahla vurularak öldürülen şahsın katili, jandarma ekipleri tarafından yürütülen operasyon sonucunda 21 yıl sonra yakalandı.
Ordu’da Roma dönemine ait tarihi eserler ele geçirildi
Ordu’nun Ünye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yürütülen operasyon kapsamında Roma dönemine ait tarihi eserler ele geçirildi, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.
Çöken barajdan 4 bin 500 ton kimyasal atık yayılmış
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde, 12 gün önce madencilik şirketinin ikinci atık barajındaki iç setinde oluşan çökme nedeniyle kimyasal atıklar, Darabul Deresi ile taşınarak Kılıçkaya Barajı'na ulaştı. Valilik tarafından faaliyeti süresiz durdurulan, so..
Bir köy ayakta! Başı kopmuş ceset bulundu
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Mustafa Keleş'in (70) ormanlık alanda başı gövdesinden ayrılmış cesedi bulundu. Jandarma, Keleş'in başını bulmak için çalışma başlattı.
Bayburt, Gümüşhane ve Artvin'de kar, yaşamı olumsuz etkiliyor
Bayburt, Gümüşhane ve Artvin’de kar yağışı ulaşımda aksamalara yol açıyor...
Orta ve Doğu Karadeniz'de 470 yerleşim birimiyle ulaşım sağlanamıyor
Giresun, Trabzon, Artvin, Rize, Ordu ve Gümüşhane’de kar nedeniyle toplam 4..
Orta ve Doğu Karadeniz'de kar nedeniyle 541 yerleşimin yolu kapandı
Orta ve Doğu Karadeniz’de kar nedeniyle 541 yerleşim biriminin yolu ulaşıma..
Doğu Karadeniz'de 3 ilde eğitime kar engeli
Doğu Karadeniz Bölgesinde kar yağışı nedeniyle Trabzon, Rize ve Orduda ilk ..
Doğu Karadeniz'de 533 yerleşim birimiyle ulaşım sağlanamıyor
Doğu Karadeniz’de kar nedeniyle 533 yerleşim biriminin yolu ulaşıma kapalı ..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI