17-12-2023 14:16:08

İstanbul'da şiddetli rüzgarın etkisiyle güvenlik paneli yola devrildi

İstanbul'da dünden beri etkili olan sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Kadıköy'de bir binanın önündeki güvenlik paneli yola devrildi. Şans eseri olayda kimse yaralanmadı.
İstanbul'da şiddetli rüzgarın etkisiyle güvenlik paneli yola devrildi

İstanbul'da zaman zaman etkili olan şiddetli rüzgar, Kadıköy'de bir binanın önündeki güvenlik panelinin devrilmesine yol açtı.

RÜZGARIN ŞİDDETİYLE KALDIRIMA DEVRİLDİ

Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak 5 katlı binanın etrafını çevreleyen güvenlik paneli şiddetli rüzgarın etkisiyle kaldırıma doğru devrildi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, binanın etrafına şerit çekerek güvenlik önlemi alırken caddedeki trafik akışı da kontrollü sağlandı. Panelin kaldırılması için çalışma başlatıldı.

MARMARA, EGE VE AKDENİZ'DE FIRTINA ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun geneli parcalı ve çok bulutlu, İç Anadolu, Batı Akdeniz'in güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Bursa, Sakarya, Bilecik, Afyonkarahisar, Isparta, Kahramanmaraş, Adıyaman, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın, Marmara, Ege kıyıları ile Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (50- 70 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI