22-02-2021 14:30:48

Hanak lı Dilara Kaçırıldımı?

SHOW TV´de Didem Arslan Yılmaz´la Vazgeçme 132. Bölümünde 21 yaşındaki Ardahan Hanak ilçesine bağlı Avcılar Mahallesinde ikamet eden Dilara Çoban, polis olma hayaliyle dolandırıcıların eline düştü
Hanak lı Dilara Kaçırıldımı?

SHOW TV´de Didem Arslan Yılmaz´la Vazgeçme 132. Bölümünde 21 yaşındaki Ardahan Hanak ilçesine bağlı Avcılar Mahallesinde ikamet eden Dilara Çoban, polis olma hayaliyle dolandırıcıların eline düştü. Dilara´nın babası Hasan Çoban, bir an önce kızına kavuşmak için yetkililerden yardım isterken, kızının polis olmak istediğini, kızının tanıştığı kişi ile bir anda ortadan kaybolduğunu anlattı.  

Türkiye genelinde yaklaşık 400 kişiyi kandırdığı iddia edilen Emrah Adlı dolandırıcı, ‘sizi polis yapacağım, işe alacağım´ diyerek genç kızları kandırdığı ortaya çıktı.

Kendisini ‘Polis, Savcı, Emniyet Müdürü ve ilgili kurum müdürüyüm´ diyerek sosyal medya ağlarında tanıtıp genç kızları kandırıp tuzağa düşüren Emrah adlı kişi ya da kişiler, kandırıp tuzağa düşürdüğü kızlara, anne ve babanızı öldürürüm diyerek tehdit edip kaçırdığı kızları alı koyarak kirli emellerine ve dolandırıcılık işlerine alet ettiği ileri sürüldü.

Öte yandan Emniyet Yetkilileri, genç kızları iş vaadiyle kandırıp tuzağa düşüren kişi yada kişiler hakkında operasyon başlatırken, anne ve babalara dikkatli olmaları konusunda uyarılarını sürdürüyorlar.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI