25-10-2023 09:49:08 Son Güncelleme: 25-10-2023 10:26:08

Manisa'da 100. yıl kutlamaları başladı

MANİSA (İGFA) -
Manisa'da 100. yıl kutlamaları başladı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl etkinlikleri, Mansia'da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programla başladı. Yürüyüş coşkusuna Manisalılar da alkışlarıyla ve ellerindeki Türk bayraklarıyla katılım gösterdi.

MANİSA (İGFA) - Şanlı Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama programları Cumhuriyet Meydanı ile Tarzan Meydanı arasındaki açılış yürüyüşü ile başladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kutlama programına Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Zeynel Abidin Alptekin, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, İl Emniyet Müdürü Fevzi Aktaş, siyasi partilerin temsilcileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü heyeti katıldı.

 

Program Çağatay Uluçay İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 100 kişilik grubun Harmandalı zeybeği oynamasıyla başladı.

Ardından 100. Yıl kutlama programı açılış yürüyüşü gerçekleştirildi. Bando takımı eşliğinde ilerleyen korteje Manisalı vatandaşlar da alkışlarla ve Türk Bayrakları ile coşkulu şekilde eşlik etti. Tarzan Meydanı’nda gerçekleştirilen modern dans gösterisi ve miniklerin halk oyunları gösterisi ile program sona erdi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI