05-10-2022 17:42:38

Ardahan Haberi: Ardahan Barosu seçiminde yeniden başkan seçilen Avukat Murat Yolcu mazbatasını aldı

Geçtiğimiz hafta yapılan Ardahan Barosu 3. Olağan Genel Kurulu seçiminde yeniden başkan seçilen Avukat Murat Yolcu, Ardahan Merkez İlçe Seçim Müdürü Ali Fuat Mustafaoğlu’dan mazbatasını alarak görevine başladı
Ardahan Haberi: Ardahan Barosu seçiminde yeniden başkan seçilen Avukat Murat Yolcu mazbatasını aldı

Geçtiğimiz hafta yapılan Ardahan Barosu 3. Olağan Genel Kurulu seçiminde yeniden başkan seçilen Avukat Murat Yolcu, Ardahan Merkez İlçe Seçim Müdürü Ali Fuat Mustafaoğlu’dan mazbatasını alarak görevine başladı.

Meslektaşları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ardahan Adliyesine gelen Başkan Av. Yolcu, mazbatasını aldı. Mazbata alım töreninde meslektaşları ve yönetim kurulu üyelerinin mutluluğu gözlerden kaçmazken, Ardahan Barosu Başkanı Av. Murat Yolcu, hizmetlere devam edeceği mesajını verdi.

Ardahan Barosu 3. Olağan Genel Kurulu seçiminde çıkan sonuca saygı gösterilmesini de isteyen Başkan Yolcu, “Demokrasiye inanıyorsak sandıkta çıkan sonuca da saygı göstermemiz gerekmektedir. Meslektaşlarımız böyle bir karar verdi. Sonuca itiraz edenler oldu, mahkeme kararını verdi ve mazbatamızı aldık” dedi.

Ardahan Barosu hizmet binasının yapımı için çalışmaların sürdüğünü de aktaran başkan Yolcu, “Adalet Bakanlığı’ndan sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan da muvaffakiyet alınmış olup arsa temini başarıyla neticelendi. Hizmet binamıza da en kısa zamanda kavuşabilme dileği ile emeği geçenlere teşekkür ederiz. Tüm adalet emekçilerine, camiamıza ve Ardahan’ımıza hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI