21-02-2024 17:44:25

Baydar GES Projesi ile vatandaşın cebinde daha az para çıkacağını söyledi

Ardahan AK Parti Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, seçim beyannamesinde yer alan GES Projesi ile vatandaşın cebinde daha az para çıkacağını söyledi
Baydar GES Projesi ile vatandaşın cebinde daha az para çıkacağını söyledi

CHP'li belediye başkanı Faruk Demir 'in sürekli şov peşinde koşarak çok konuştuğunu ancak sıra icraata gelince 5 yılda bir arpa boyu yol kaydetmediğine vurgu yapan AK Parti Belediye Başkan adayı Baydar, göreve geldiklerinde en önemli projeleri arasında yer alan GES ( Güneş Enerjisi Projesi) ile hayatı daha kolay hale getireceklerini belirti. Baydar, bu proje hayata geçtiğinde vatandaşın belediyeye ödediği aylık faturaların hafifleyeceğini anlattı.

Ardahan AK Parti Belediye Başkan Adayı Baydar, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile kuracağımız iş birliği sayesinde, şehrimizin ihtiyacına uygun bir Güneş Enerjisi Santrali GES Sistemi kuracağız. Bu sistem ile elde edeceğimiz enerjiyi belediyemiz ve tesislerinde kullanarak, belediye bütçesinin enerji maliyetini minimuma indireceğiz. Belediyenin su üretimindeki elektrik maliyeti minimize olacağı için, mesken ve ticari su abonesi olan vatandaşlarımızın su faturası tutarları da azalacak.

Kullanım dışında artan elektriği dağıtım şirketine satarak belediyemize ek gelir sağlayacağız. Böylece hem belediyemiz, hemde halkımız bu işten kazançlı çıkacak. Tıpkı eskiden olduğu gibi onlar konuşur biz iş yaparız." dedi.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI