23-09-2023 11:53:52

Belçika, Heusden-Zolder Belediye Başkanı Mario Borremans Posof Belediyesini ziyaret etti

Belçika’nım Heusden-Zolder Belediye Başkanı Mario Borremans, Yardımcısı Engin Özdemir ile birlikte Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar’ı ziyaret etti
Belçika, Heusden-Zolder Belediye Başkanı Mario Borremans Posof Belediyesini ziyaret etti

Belçika'nın Heusden-Zolder Belediye Başkanı Mario Borremans aslen Posoflu olan Belediye Başkan Yardımcısı Engin Özdemir ile birlikte uçakla Kars Havaalanına oradan da karayolu ile Ardahan'ın Posof ilçesine geldiler. Belediye Başkanı Cahit Ulgar'ı makamında ziyaret Belçikalı heyet, Başkan Ulgar'ın misafirlerliklerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Ulgar, misafir heyete Posof'un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini gezdirerek hoşça zaman geçirmelerini sağladı. Belçika, Heusden-Zolder Belediye Başkanı Mario Borremans ile Belediye başkanı Cahit Ulgar bundan sonraki süreçte iki belediye işbirliğiyle neler yapabileceklerinide masaya yatırdılar.

Belediye Başkanı Ulgar yaptığı açıklamada; "1963 yılından bu yana Posof'lu hemşehrilerimizin yoğun olarak yaşadığı Heusden-Zolder ilçemiz, bizim için son derece kıymetli. Bu ziyaret ile Posof'un da kendileri için ne kadar önemli olduğunu anlamış olduk. Sayın başkan Mario Borremans 'a ve Başkan yardımcısı Engin Özdemir beye bize, Posof'a verdiği değerden ötürü şahsım, ilçem ve gurbetteki Posoflular adına teşekkür ederim." dedi.

 

Başkan Ulgar, bu sabah konuklarını Kars Harakani Havalimanına bizzat kendi aracıyla götürerek İstanbul 'a uğurladı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI