09-03-2024 11:05:26

Aylin Aslım, şarkılarıyla Ardahanlı gençleri coşturdu

Ardahan Belediyesi’nin “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” dolayısıyla düzenlediği Aylin Aslım Konseri renkli görüntülere sahne oldu
Aylin Aslım, şarkılarıyla Ardahanlı gençleri coşturdu

Ardahan Belediyesi’nin “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” dolayısıyla düzenlediği Aylin Aslım Konseri renkli görüntülere sahne oldu.

Belediye Başkanı Faruk Demir’in isteği üzerine Ardahanlı kadınların “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü” kutlamak için Kazım Karabekir Paşa Kapalı Spor Salonunda tertip edilen konserde gençler, şarkıcı Aylin Aslım’ın harika performansıyla eşsiz bir gece yaşadı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel organize edilen konserde sahneye önce yerel sanatçılar Deniz Dark ve Sahil Ekmekçi çıktı. Daha sonra büyük alkışlarla platformda boy gösteren pop yıldızı Aylin Aslım, şarkılarıyla Ardahanlı gençleri coşturdu. Son olarak yoğun istek üzerine sahneye çıkan Belediye Başkanı Faruk Demir, katılımcılara günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptıktan sonra dillere pelesenk olan “Sarı Saçlım Mavi Gözlüm” türküsünü seslendirdi.

Coşku ve adrenalin yüksek olduğu konser gecesi Ardahan yöresine ait türkü ve halaylar eşliğinde sona erdi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI