29-08-2023 14:25:33

Levent Pehlivan, Ardahan ın Simgelerinden ay ve yıldızın yeniden boyanması için çağrıda bulundu.

Ardahan merkezin her noktasından görülebilen, şehrin simgesi haline gelen ve halk arasında 'Ay Yıldızlı Dağ' olarak bilinen Ramazan Tabyaları mevkisine yapılan ay ve yıldız hava şartlarından dolayı belirginliğini kaybetti
Levent Pehlivan, Ardahan ın Simgelerinden ay ve yıldızın yeniden boyanması için çağrıda bulundu.

Ardahan merkezin her noktasından görülebilen, şehrin simgesi haline gelen ve halk arasında 'Ay Yıldızlı Dağ' olarak bilinen Ramazan Tabyaları mevkisine yapılan ay ve yıldız hava şartlarından dolayı belirginliğini kaybetti.

Sevdamız Ardahan Derneği Başkanı Levent Pehlivan, Ramazan Tabyaları mevkisinde, 2 bin 500 rakımlı dağın eteklerine yapılan ve zamanla rengi solan ay ve yıldızın yenilenmesi için çağrıda bulundu. 

Sosyal medyadan çağrıda bulunan Pehlivan; "İlimizin önemli sembollerinden olan yıldızlı dağında aylardır herhangi bir çalışmanın olmadığı ve sönük durumda olan ay yıldızımıza Ardahan’da ki kurum ve kuruluşların duyarsız kalması bizleri üzmüştür. Bunun için başlatmak zorunda kaldığımız, halk destekli kampanyaya kendini bu memlekete ait hisseden herkese açık bir davettir. 9 Eylül 2023 Cumartesi günü beyaz boyanı ve fırçanı al sende gel etkinliğine katılarak ay ve yıldızımızı yeniden parlatalım" dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI