13-07-2023 17:51:04 Son Güncelleme: 12-08-2023 02:15:04

Başkan Azizoğlu Çıldır Göl Festivaline vatandaşları davet etti.

Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu bu yıl 19. Düzenlenen Uluslar Arası Çıldır Göl Festivaline vatandaşları davet etti.
Başkan Azizoğlu Çıldır Göl Festivaline vatandaşları davet etti.

28-29 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 19. Uluslar Arası Çıldır Göl Festivali ve Aşık Şenlik´i Anma şenliğine Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, ardahan halkını davet etti.

Başkan Azizoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:Festival için titizlikle çalışıyoruz“ Bu yıl 19. düzenleyeceğimiz Çıldır Göl festivalimize gerek bölgemizdeki, gerekse gurbette yaşayan bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum. Ülkemizde yaşanan olumsuzluklar sebebiyle gerçekleştiremediğimiz festivalimizde, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinlikler olacak.

xslotx.com

Festivalimiz 28-29 Temmuz cuma ve cumartesi günü Aşık Şenlik'in sempozyumu ve Aşık Şenlik Anıt mezarı ziyaret edilmesinin ardından her yıl olduğu gibi bu yılda Akçakale adasında birbirinden değerli sanatçılarımızın katılımıyla gerçekleşecek.  

Bizde bunun heyecanını taşıyoruz. Vatandaşlarımıza unutamayacakları, büyük keyif alacakları bir festival yaşatmak için büyük titizlikle çalışıyoruz. 28-29 Temmuz  günleri Çıldır Belediyesi önünden ücretsiz servislerimiz festival yerine halkımızı taşıyacaktır.”

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI