21-07-2023 12:22:46

Bayburt tan Geldiler Ardahan Valisi Öneri ziyaret ettiler

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen 'Anadoluyuz Biz Projesi' kapsamında Bayburt'tan Ardahan'a gelen 40 lise öğrencisi, Vali Hüseyin Öner'le buluştu. Öğrenciler, Ardahan'ın tarihi ve turistik mekanlarını gezdi ve Vali Öner'den bilgi aldı. Vali Öner, projenin önemine vurgu yaparak öğrencilere hediyeler verdi.
Bayburt tan Geldiler Ardahan Valisi Öneri ziyaret ettiler

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Anadoluyuz Biz Projesi" kapsamında Bayburt'tan Ardahan'a gelen 40 lise öğrencisi, Vali Hüseyin Öner'le buluştu.

4 günlük proje kapsamında kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezen öğrenciler, Ardahan Kalesi, Şeytan Kalesi ve Çıldır Gölü gibi yerleri görme fırsatı buldu.

Öğrenciler, daha sonra Kura Nehri kıyısında Vali Hüseyin Öner ile buluştu, kentin tarihi ve turizmi hakkında bilgi aldı.

Ardahan'ın özellikle tarihi ve doğasıyla bilinmesi ve tanınması gereken bir yer olduğunu belirten Vali Öner, "Sizleri burada misafir etmek bizi mutlu etti. İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde, kültürel ve ortak değerlerimizin paylaşılması, kardeşlik bağının güçlendirilmesi amacıyla yürütülen projeyi önemsiyoruz. Her bölgenin olduğu gibi bizim de kendimize özel güzelliklerimiz ve değerlerimiz var. Bunlar sizin için güzel bir fırsat olmuştur." diye konuştu.

Vali Öner, daha sonra misafir öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI