20-09-2022 20:15:16

Ardahan Haberi: Hanak lı Erhan Uslusu’yu bulmak için 53 Gündür başlatılan arama çalışmaları durduruldu.

Hanak ilçesinde yaklaşık 53 gündür kendisinden haber alınamayan 40 yaşındaki Erhan Uslusu’yu bulmak için başlatılan arama çalışmaları durduruldu
Ardahan Haberi: Hanak lı Erhan Uslusu’yu bulmak için 53 Gündür başlatılan arama çalışmaları durduruldu.

Hanak ilçesinde yaklaşık 53 gündür kendisinden haber alınamayan 40 yaşındaki Erhan Uslusu’yu bulmak için başlatılan arama çalışmaları durduruldu.

Ardahan’ın Hanak ilçesine bağlı Sazlıçayır köyünde çobanlık yaparken adeta sırra kadem basan Erhan Uslusu’nun bulunması için devletin tüm imkanları kullanılarak yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Uslusu’nun yaklaşık 53 gün önce kayıp olduğu ihbarının alınmasıyla birlikte harekete geçen Jandarma ve AFAD ekiplerinin günlerce tüm imkanları seferber ederek yaptıkları arama çalışmalarına rağmen Uslusu’dan bir ize rastlanamadı.

Uslusu’yu bulmak ve ailesine iyi haberi ulaştırmak için Jandarma ve AFAD ekipleri iz takip köpekleri ve komandolarında katılımı ile arama çalışması yapıldı. Karadan yapılan aramaların yanı sıra havadan insansız hava araçları ile yapılan taramalarda da Uslusu’ya ait bir izle rastlanılamazken, arama çalışmaları da durduruldu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI