09-03-2024 11:00:00 Son Güncelleme: 10-03-2024 01:05:06

Ardahan Fen Lisesinde sanat dolu bir gün

Ardahan Fen Lisesi Konferans Salonu’nda 8 Mart 2024 Cuma günü öğrencilerin muhteşem sunumuyla icra edilen “Şiirli Ezgiler” adlı dinleti ilgiyle dinlendi ve büyük beğeni topladı
Ardahan Fen Lisesinde sanat dolu bir gün

Geçmişten bugüne şiirleriyle gönüllere taht kuran önemli şairleri şiirlerini seslendiren öğrencilerimiz dinleyicileri farklı duygu dünyalarına götürdüler.

Şiir Dinletisine; İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, Milli Eğitim Müfettişleri Hüseyin Şenel, Berna Yılmaz, Okul Müdürü Aşkın Hüseyinoğlu, Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Erdem, Ardahan Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Ayşe Susuz, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın sonunda Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı yaptığı konuşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek böyle güzel ve başarılı etkinliklerin de eğitimin bir parçası olduğunu söyledi. Öğrencilerin başarılı ve örnek çalışmalarının devamı temennisiyle yoğun katılım gösteren başta veliler olmak üzere salondaki tüm dinleyicilere bir kez daha teşekkür etti.

 

Okul Müdürü Hüseyinoğlu ise, Ardahan Fen Lisesi ailesi olarak "Şiirli Ezgiler…" adlı dinletide emeği geçen okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri; Tülün Karadağ Gönen, Tuğba Çebi Özgün ve Hakan Alper'e ve görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI