02-10-2022 20:34:24

Ardahan Haberi: Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Çetin Demirci yeniden seçildi.

ATSO 3. Olağan Genel Kurulu yapılarak, mevcut başkan Çetin Demirci yeniden başkanlığa seçildi
Ardahan Haberi: Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Çetin Demirci yeniden seçildi.

ATSO Başkanlığı seçimine 4 adayla gidildi. Yeşil oy pusulasıyla mevcut başkan Çetin Demirci, Sarı oy pusulası ile Ömer Yılmaz, Kırmızı oy pusulası ile Özmen Demir ve sadece 4. Gurupta seçime giren Beyaz oy pusulası ile Sevim Köseliören kıyasıya yarıştılar.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. ATSO 3. Olağan Genel Kurulu yapılarak, mevcut başkan Çetin Demirci yeniden seçildi.

Tebrikleri kabul eden Başkan Demirci gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Öncelikle teşekkür ediyorum bütün üyelerimize. Yoğun katılımla bir seçime girdik 4 adayla biraz zorlandık ama hizmete devam kararı çıktı.  Ardahan için daha iyi şeyler yapmayı planlıyoruz. Yaklaşık 9 yıl evvel Ticaret Odası Başkanlığına seçilmiştik. Dokuz yıldır hizmet ettik. Bugün de üçüncü seçimi gerçekleştirdik. Çok şükür üzerimize düşen görevleri layıkıyla yaptığımıza inanıyorum. Ardahan halkı bize teveccüh gösterdi. Çünkü insanların güvenlerine layık olmamız için daha da çok çalışmamız gerekiyor. Her zaman Ardahan için çalışacağız. Ülkemize ve Ardahan’ımıza hayırlı olsun” dedi

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI