18-08-2023 15:50:20

Hedef Selef Komutanlar dan Ardahan Valislne ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan kararnameyle Türk Silahlı Kuvvetleri’nde general ve amirallerin görev yerleri değiştirildi
Hedef Selef Komutanlar dan Ardahan Valislne ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan kararnameyle Türk Silahlı Kuvvetleri’nde general ve amirallerin görev yerleri değiştirildi.

Ardahan 25’inci Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Berat Acar ile Edirne 54’üncü Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu birbiriyle yer değiştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararname ile Ardahan 25’inci Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, Edirne 54’üncü Mekanize Piyade Tugayı Komutanı olarak atanırken yerine Edirne 54’üncü Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu atandı. 

Edirne’ye tayini çıkan Ardahan Tugay Komutanı Tuğgenaral Berat Acar ve Ardahan’a yeni atanan Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, Vali Hayrettin Çiçek'i ziyaret etti.

Ziyarette misafirleri ile bir süre sohbet eden Vali Çiçek, Acar ve Cihanoğlu'na yeni görevlerinin hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI