24-11-2023 20:08:51

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı, yerel seçim öncesi kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı, yerel seçim öncesi kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi
AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı, yerel seçim öncesi kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi
Merkez İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Lezzet-i Kür’de düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, İl Koordinatörü Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

 

Zaferle çıkacağımıza inancımız tamdır

 

Gazetecilerle sohbet edip, sorularını yanıtlayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, “Önümüzde zorlu bir seçim var. Biz AK kadro olarak seçime hazırız. En demokratik parti olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Belediye başkanlığı için 13 aday adayımız var. Bizler teşkilatımızın tüm kademeleriyle ve Milletvekilimiz Kaan Koç ile istişareli çalışıp yerel seçimlerden zaferle çıkacağımıza inancımız tamdır. AK Parti olarak saha çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Parti çalışmalarımızı seçim süreci boyunca gece-gündüz demeden sürdürerek Ardahan’ımıza yeniden AK Parti Belediyeciliğini kazandıracağız. Katılımlarınızdan dolayı kıymetli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ardahan Belediyesi’ne tekrardan AK Parti bayrağını dikeceğiz

 

AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz ise, “Partimizde aday adaylık başvuru süreci tamamlandı. İl Merkezinde 13 aday adaylık başvurusu aldık. Aday adaylarımızın teveccühü yerel seçimlerden zaferle çıkacağımızın göstergesidir. 26 Kasım Pazar günü Gençlik Merkezinde temayül yoklaması olacak. En iyi adayı seçmek için teşkilat mensuplarımızın görüşleri dikkate alınacak. AK Parti hükümeti döneminde ilimize yapılan hizmetler herkes tarafından bilinmektedir. Memleketimizin daha da gelişmesi için AK Parti Belediyeciliğine ihtiyacı var. En çok oyu alacak en doğru adaylarla seçime girmek istiyoruz. Adaylarımız belli olduktan sonra birlik ve beraberlik içinde kırgınlık ve küskünlük olmadan 30 Mart 2024 sabahına kadar gidilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayarak daha çok çalışarak Ardahan Belediyesi’ne tekrardan AK Parti bayrağını dikeceğiz” diye konuştu.
  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI