12-12-2023 08:53:36 Son Güncelleme: 12-12-2023 08:57:36

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir Ardahan’da partililere seslendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Kars, Ardahan ve Iğdır AK Parti İl Teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir Ardahan’da partililere seslendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Ardahan İl başkanlığında il teşkilatları istişare toplantısında partililerle bir araya geldi. AK Parti' nin girdiği her seçimde zaferle çıkması ve halkın büyük teveccühü karşısında omuzlarına daha da büyük yükler bindiğini anlatan Teşkilat başkanı Kandemir, "Hepinize yaklaşan yerel seçimler için daha çok gayret göstermenizi istiyorum. Ardahan Belediyesi bizim için önemli, 5 yıl daha Ardahan'ın geri gitme lüksü yoktur. Bu yüzden tüm aday adayı arkadaşlarda kendileri adaymış gibi çalışsınlar çünkü biz AK Partiyiz.

Muhalefetin geçtiğimiz genel seçimlerde neler yaptığını gördük. Birbirine milletvekili ikram etmeleri, kapalı kapılar ardından birbirinden habersiz çevirdikleri dümenler hepsi kamuoyunun malumu oldu. Onlardan bazıları bile 'iyi ki kapanmamışız, yoksa ne olurdu ülkenin hali ' dorlar. O yüzden bu muhalefeten bu millete hayır gelmez." dedi. AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz ise, 31 mart seçimler için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belediyeyi alacaklarını kaydetti. Ardahan ve ilçe belediyelerini mutlaka kazanacaklarını belirten AK Parti Milletvekili Kaan Koç, "Kim kimlerle ittifak yaparsa yapsın, AK Parti bir tarafta onlar hepsi bir tarafta olsun biz Ardahan merkez ve ilçele belediyeleri alacağız." dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI