01-12-2022 08:12:46

Ardahan Haberi: Ardahan da taksimetre birim fiyatlarında güncelleme yapıldı.

Ardahan’da taksimetre uygulamasına geçirilerek, taksimetre birim fiyatlarında güncelleme yapıldı
Ardahan Haberi: Ardahan da taksimetre birim fiyatlarında güncelleme yapıldı.

Ardahan’da taksimetre uygulamasına geçirilerek, taksimetre birim fiyatlarında güncelleme yapıldı.

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, taksicilerle bir araya gelerek taksimetre konusunda toplantı gerçekleştirdi.

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odasında 13 taksi durağı temsilcileri ile toplantı yapan Başkan Asim Özer, taksimetre fiyatında güncelleme yapıldığı ve yolcu ile taksici arasında fiyat belirsizliğinin de giderilmesi hususunda taksi metre uygulamasına geçildiğini duyurdu.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Asim Özer, “Taksici esnafımızın yaşadığı sorunları istişare etmek üzere 13 taksi durağı temsilcilerimizle bir araya geldik. Taksi esnafımızla aldığımız karar doğrultusunda, taksimetre fiyatlarında güncelleme yaparak yolcu ile taksici arasında fiyat belirsizliğinin de giderilmesi hususunda taksi metre uygulamasına geçiyoruz. Taksi metre ücreti açılış 15 TL, kilometre başına ise 15 TL ücret alınacak. Taksi ile yolcu taşımacılığı bundan böyle belirtilen ücretlere göre yapılacak. Taksi metre açmayan taksiciler hakkında yapılacak denetimlerde yasal işlem yapılacak. Bu hususta bütün yolcuların ve taksicilerin duyarlı olmasını rica ediyoruz” diye konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI