16-08-2023 08:12:34

Muhtar Songül Çelik,Kadın zoru başarandır ve her şeyin üstesinde gelendir

Kadın muhtar Songül Çelik, Ardahan‘da açtığı hediyelik eşya dükkanı ile hemcinslerine bu kez de iş kadını olarak örnek oldu.
Muhtar Songül Çelik,Kadın zoru başarandır ve her şeyin üstesinde gelendir

Çalışmalarıyla herkesin takdirini toplayan Ardahan'ın Posof ilçesine bağlı İncederere muhtarı Songül Çelik, daha önce kadınların sorunlarının giderilmesinden, evde bakım hizmeti gereksinimi duyan yaşlı vatandaşlara kadar küçükten büyüğe herkesin ihtiyaçları için yaptığı hizmetlerle sık sık isminden söz ettirmiş, özellikle kadınlara örnek olmuştu. Muhtar Çelik, seçildiği günden bu yana köyün örnek kişisi haline geldi.

Muhtar Songül Çelik, kadın isterse yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığını söyleyerek hemcinslerine örnek almaya devam ediyor. Çelik, hediyelik eşya üzerinde Ardahan Merkez Kongre Caddesinde açtığı iş yeri özellikle kadın müşterilerin akına uğruyor.

Muhtarlık ve esnaflığı bir arada götürmenin zorluğunun bilincinden olduğunu belirten Songül Çelik,"Kadın zoru başarandır ve her şeyin üstesinde gelendir. Ben isterim ki Ardahan 'da kadın esnaf sayısı artsın çünkü kadınlar annedir, daha merhametli ve daha uygun fiyata mal satar. Ayrıca söyle de bir durum var, herkes birbirine bakarak hep aynı sektörde iş yeri açıyor. Ben Ardahan'da hiç olmayan ve insanların önemli bir ihtiyacını gidermek için hediyelik eşya üzerinde bu iş yerini eşim Metin beyinde destekleriyle açtım. Kadın arkadaşlarımıza tavsiyem iş hayatına da atılsınlar. Biz kadınların başaramayacağı şey yoktur. Yeterki istesinler her şeyin üstesinde gelirler." dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI