25-10-2023 10:00:00 Son Güncelleme: 25-10-2023 10:27:03

Kocaeli'den Yarımca’ya yeni sahil parkı

Kocaeli'den Yarımca’ya yeni sahil parkı
Kocaeli'den Yarımca’ya yeni sahil parkı

Darıca’dan Karamürsel’e kadar kıyı şeridinde onlarca sahil parkını kente kazandıran Büyükşehir, Yarımca sahil parkındaki çalışmalarına devam ediyor

KOCAELİ (İGFA)  - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, herkesin yararlanacağı ortak yaşam alanlarını kente kazandırmaya devam ediyor. Kocaeli’ni mutlu şehir yapma idealini şekillendirdiği projelerle birer birer hayata geçiren Büyükşehir, bu kapsamda Körfez Yarımca’da yeni bir sahil parkı inşa ediyor.

Darıca’dan Karamürsel’e kadar İzmit Körfezi kıyısında onlarca sahil parkını kent sakinlerine kazandıran Büyükşehir, Yarımca’ya da yeni bir sahil parkı yapıyor.

 

Çalışmaların hızla devam ettiği projede yürüyüş yolları, bisiklet yolu,  fitness alanı, çocuk oyun alanı, yaşlılar için egzersiz alanı, yeşil alanlar ve oturma alanları olacak. Yürüyüş yolları, fitness alanı, çocuk oyun alanı ve yaşlılar için egzersiz alanlarının tamamlandığı parkta, yeşil alan ve oturma alanları da bitti. Diğer yandan elektrik aydınlatma, otopark ve dinlenme alanlarının yapımına devam ediliyor. Proje kapsamında Yarımca sahil parkına kentsel donatılar da eklenecek.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI