18-09-2023 13:26:42

Faruk Demir, Ardahan Belediyesi olarak halkımıza hizmet için varız

Ardahan Belediyesini her alanda üreten, tasarruf eden bir belediye haline getiren Başkan Faruk Demir, kentte hizmetleri ihtiyaç önceliğine göre planlayıp, kaynakların en doğru şekilde kullanıyor
Faruk Demir, Ardahan Belediyesi olarak halkımıza hizmet için varız

Ardahan Belediyesini her alanda üreten, tasarruf eden bir belediye haline getiren Başkan Faruk Demir, kentte hizmetleri ihtiyaç önceliğine göre planlayıp, kaynakların en doğru şekilde kullanıyor. Başkan Demir, daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent hedefinde yoğun bir mesai harcamaya devam ediyor. Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte her gün birden fazla farklı alanları denetleyen ve vatandaşlarla buluşan Başkan Demir, uygulanacak yeni projelerin de planlamasını yapıyor.

Ardahan Belediyesi'nin verdiği hizmetlerden dolayı memnuniyetini ifade eden vatandaşlar, Başkan Demir’e teşekkür ederken, Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Belediyesi olarak halkımıza hizmet için varız. Tüm imkanlarımızla halkımızın her tür ihtiyacı için görevimizin başındayız. Ardahan ve Ardahanlı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Daha çağdaş, daha yaşanabilir bir Ardahan'ı hep birlikte inşa edip, kentimizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız" dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI