28-12-2023 23:09:50

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: Ardahan Üniversitesi Senato Toplantısına katıldı

Ardahan Üniversitesi Senato Toplantısı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımıyla gerçekleştirildi
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: Ardahan Üniversitesi Senato Toplantısına katıldı

Ardahan Üniversitesi Senato Toplantısı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Senato odasında gerçekleştirilen toplantıya; KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atakan Öztürk, Genel Sekreter Kubilay Aras ve Senato Üyeleri katıldı.

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’in Üniversitenin fiziki ve akademik alt yapısı, paydaş kurumlarla yürütülen iş birlikleri, projeler ve başarılarımıza ilişkin bir sunum yaptığı toplantıda KKTC Cumhurbaşkanı bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmasında Ardahan Üniversitesi’nin şehir ve bölge için büyük bir kazanım olduğunu belirterek, Üniversitemizin bölge kalkınmasına öncülük ettiğini vurguladı.

Cumhuriyetimizin ilk asrını tamamlarken bölgemizin zenginleşmesi ve kalkınması için sürekli projeler üretildiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, Ardahan’ın, yakın zamanda Ardahan Üniversitesi öncülüğünde ekonomik dönüşümünü tamamlayarak müreffeh bir seviyeye ulaşacağını söyledi.

Senato Toplantısı KKTC Cumhurbaşkanı’nın akademisyenlerle gerçekleştirdiği sohbetin ardından sona erdi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI